Haberler

Kızını Tehdit Eden Sevgilisini Tetikçi Tutarak Vurdurdu

Güncelleme:

İstanbul Kağıthane'de sevgilisinden şiddet gören kızını kurtarmak isteyen baba, 40 bin liraya kiralık katil tutarak, kızının sevgilisini vurdurdu.

Kağıthane'de bir kadın, yeni tanıştığı sevgilisinden şiddet görmesi ve ölüm tehditleri alması üzerine polise şikayet bulundu. Şikayet sonrasında tehditlerine devam eden şahıs, kadının babasının tuttuğu tetikçi tarafından silahla vuruldu. Beyin ölümü gerçekleşen şahsın hastanede yaşam mücadele verdiği öğrenilirken, olayla ilgili 9 kişi gözaltına alındı.

TEHDİTLER ARKA ARKAYA GELDİ

Olay, geçtiğimiz 18 Mart günü saat 21.00 sıralarında Kağıthane Gürsel Mahallesi Yalın Çıkmazı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İran uyruklu H.M (37) ile evli olan N.K. (29) 2 yıl evli kaldıktan sonra şiddet görmesi nedeniyle kocasından boşandı. Kocasından boşandıktan sonra N.K, iddiaya göre A.K (41) ile tanıştı. Ancak sevgili A.K.'nin evli ve 1 çocuk sahibi olduğunu öğrenen N.K, ayrılmak istediğini söyledi. Durumu kabul etmeyen A.K, N.K'ya şiddet uygulamaya başladı. Bunun üzerine kadın, polise giderek şikayette bulundu. Şikayet üzerine dava mahkemeye taşınınca N.K kadını tehdit etmeye devam etti.



40 BİN LİRAYA TETİKÇİ TUTTU

Sevgilisinin ölüm tehditlerinden bunalan N. K, durumu babası H.K'ye (57) anlattı. Şahsın kızının peşini bırakmaması üzerine baba H. K, 40 bin lira karşılığında Y. K'yı tetikçi olarak tuttu. Y. K, C. Y'nın aracılığıyla Beykoz'daki bir araç kiraladı. Tetikçinin hazırlıklarının tamamlamasının ardından baba H. K, damadı H.M ile A.K'ye tuzak kurmak için plan yapmaya başladı. Bunun üzerine H. K, kızının sevgilisi olan A.K'yi arayarak buluşmak istediğini belirtti. Bunun üzerine buluşma gerçekleştiği sırada H.M, A.K'yi kolundan çekerek köşeye çekti. O esnada kiraladığı araç içerisinde B.Ş. ve S.Ö. ile sokak başında bekleyen tetikçi Y. K, A.K'yi kurşunladı. Olay anı ise güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Görüntülerde N.K'nin boşandığı eşi H.M ile A.K bir süre yürüyor. Daha sonra tetikçi olduğu iddia edilen Y.K, A.K'yi kurşunladıktan sonra hızla uzaklaşıyor.



Olayın ardından dosyayı ele alan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, olaya karışan şahısları ve eşkallerinin belirledi. Yapılan operasyonla şahıslar 7 kişi Kağıthane ve Beykoz ilçelerinden gözaltına alınırken, H.M ve arkadaşı M.K, Atatürk Havalimanı'nda uçağa binmek üzereyken yakalanarak gözaltına alındı.

BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

Öte yandan, kurşunlama sonucu vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan A.K'nin beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen H.M i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, baba H. K, kızı N. K, aracı C. Y, tetikçi Y. K'nın arkadaşları B. Ş. ve S. Ö ve H.M'nin arkadaşı M.K, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen tetikçi Y.K. ise tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kağıthane Beykoz Yalın İran Güncel Haberler

500

Yorumlar (42)

yörükoglu:

valla baba geregini yapmis Adalet in yapmadigini tabiki baba yapacak iyi olmus her gun kadin cinayetleri var , en guzelini yapmisin BABA

37
1
yanıtYanıtla
AL SANA TEHDİT:

NEYMİŞ DEMEKKİ KİMSEYİ TEHDİT ETMEYECEKMİŞSİN. . . AL SANA TEHDİT. . . DEĞDİMİ. . .

37
0
yanıtYanıtla
MEĞRİLİ:

Baba kızı ile mahkemeye gitseydi. Adama eve yaklaşmama cezası veya kızına koruma verilecekti. Sonra nolacaktı. Adam illa ki kızını öldürecekti. Bu kesin, hergün haberlerde örneklerini okuyoruz. Şimdi adamda yanlış yapmış amma bu toplumda psikopat uyuşturucu müptelası olan pisliklerden kadınları korumak içinde kesin bir çare bulmak lazım. Mevcut kanunlarla olmuyor.

35
0
yanıtYanıtla
birisi:

temiz iş yoksa arada kızı yanacaktı, ,

30
0
yanıtYanıtla
ERZİNCANLI:

Devlet acilen amcamızın ödediği 40 bin lirayı kendisine ödeyip serbest bırakmalıdır. Hak edene hak ettiğini vereceksin.

28
1
yanıtYanıtla
Ahmet Mobil-ANDROID:

İyi olmuş dünya bir pislikten kurtulmuş

25
0
yanıtYanıtla
heyhat:

adama ödül verilmesi lazım halka vatandaşa zarar veren tehdit eden bir caniden vatandaşlarımız kurtuldu adamın parasını verip birde ödül verilirse çok memnun oluruz.

25
0
yanıtYanıtla
ADANA:

Herkes kendi adaletini saglasın vahşi batı gibi olsun bunumu istiyorsunuz?

20
4
yanıtYanıtla
ADANA:

lafım devlete gerekeni yapmadigi için

yanıt9
yanıt0
CorçMorç:

Bir baba olarak helal diyorum!!Her şeyi olmayan adaletten beklemeyeceksin. siz siz olun 40. 000 bir köşeye atın lazım olur bir gün.

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title