Haberler

Kızının Sevgilisini Öldüren Babaya Müebbet Hapis Cezası İstendi

Güncelleme:

İzmir'de, 17 yaşındaki genci göğsünden bıçaklayarak öldürmekten tutuklanan baba Ahmet T. ile firarda olan kardeşi hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İzmir'in Konak ilçesinde, kızının erkek arkadaşı 17 yaşındaki Muhammet Nurullah İdi'yi göğsünden bıçaklayarak öldürmekten tutuklanan baba Ahmet T. ile firarda olan kardeşi İbrahim T. hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İLİŞKİLERİNİ ÖĞRENİNCE "AYRILACAKSINIZ" DEDİ

Olay, geçen 15 Haziran'da, Kadifekale semtinde meydana geldi. İnşaat işçisi Muhammet Nurullah İdi'nin gönül ilişkisi yaşadığı kız arkadaşının babası Ahmet T., durumu öğrenince konuşmak istedi. Yanında arkadaşı C.K. da bulunan Muhammet Nurullah İdi, kız arkadaşının babası Ahmet T. ve amcası İbrahim T. ile buluştu. Ahmet T. ve amca İbrahim T., İdi'ye kızları ile olan ilişkisini bitirmesi ve bir daha görüşmemesi gerektiğini söyledi.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ, MUHAMMET BIÇAKLANDI

Aralarındaki konuşma bir süre sonra tartışmaya, ardından bıçaklı kavgaya dönüştü. Muhammet Nurullah İdi bıçakla göğsünden, Ahmet T. de sırt ve bacağından yaralandı. İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan İdi, yapılan müdahalellere rağmen hayatını kaybetti.

Bıçakla hafif yaralanan baba Ahmet T. ise gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Ahmet T. tutuklanırken, olaya karışan kardeşi İbrahim T. hakkında yakalama ve tutuklama kararı verildi.

CİNSEL BİRLİKTELİK YAŞADIKLARINI ÖĞRENMİŞ

Baba Ahmet T. ifadesinde, inşaatlarda çalışan ölen gencin, kızı ile ilişkisi olduğunu ve cinsel birliktelik yaşadıklarını öğrendiğini söyledi. Kızını kontrol için hastaneye götürdüklerini, adli evrak olmadığı için herhangi bir şey yapılmadığını, dönüşte erkek kardeşiyle birlikte, evlerinin yakınında kalan Muhammet Nurullan İdi ile konuşmaya ve kim olduğunu öğrenmeye gittiklerini, kızının da kendilerini arabada beklediğini anlattı.

BABA, SUÇU KAÇAN KARDEŞİNE ATTI

Konuşmaya başladıklarını, birden inşaatta bulunan diğer kişilerin saldırısına uğradıklarını öne süren Ahmet T. olayda kendisinin de bıçakla yaralandığını söyledi. Kendisinin kimseyi yaralamadığını, bıçağı kaçan kardeşinin kullandığını iddia etti. Hakkında yakalama ve tutuklama kararı verilen İbrahim T.'nin de, olaydan kısa bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.

ABİ-KARDEŞE MÜEBBET HAPİS İSTEMİ

Soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, iki sanık hakkında adam öldürme ve yardım etme suçlarından müebbet ve 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmaları için ağır ceza mahkemesinde dava açtı. Tutuklu sanık Ahmet T.'nin, önümüzdeki günlerde hakim önüne çıkacağı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konak İzmir Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Zaza Kürdü:

Bu çocuk Ağrılı Kürd idi Türk olsaydı belki öldürmezlerdi şerefsizler

10
7
yanıtYanıtla
KRAL SİVEREKLİ:

NEDEN MUABBET İNSAN NAMUSUNU KORUMAYACAKMI ADALET ADALET

7
10
yanıtYanıtla
NE KRAL NE KRAL:

NAMUS KORUMAK İÇİN AYRIL DEMESİ Mİ GEREKİR? GERÇEKTEN NAMUS PEŞİNDE OLSAYDI, KIZIMLA EVLEN DERDİ.

7
0
yanıtYanıtla
fatma benMobil-ANDROID:

Bunun namusla ne alakası var çocuk daha 17 yaşında yani çocuk baba çok namusluysa kızına sahip ciksaymiş çocuklarına sahip çıkmayip sokaklara salıp sonra namus peşine dusuyorlar yok öyle dünya yatsın bakalım içerisinde nasılsın bi gorsun

2
2
yanıtYanıtla
?:

Ya yorumcular, siz neyin kafasındasınız. Burda bahsedilen bir can. Her nesebeple cana kast etmedikçe mevlam yasak etmedi mi insan öldürmeyi. Nasıl bir vicdan var sizlerde. Namus bacak arasında mı. Çalan çırpan kul hakkı yiyenler ne olacak. Sizlerin ne günahları var. Hepimiz Yüce Rabbimize hesap vereceğiz. Herkes önce kendisine baksın. Kendi nefsiyle hesaplaşsın. İnsan öldürmek bu kadar kolay mı. Bunun üzerine de yorum yapmak bu kadar kolay mı. Kendinize gelin.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title