Haberler

Kızının Odasındaki Dolabı Açan Baba, Genç Bir Erkekle Karşılaştı

Güncelleme:

Antalya'da 18 yaşındaki kızının odasındaki giysi dolabında saklanan bir erkeği gören baba ile genç kızın erkek arkadaşı arasında arbede yaşandı. Genç erkeğin savunması pes dedirtti.

Antalya'da 18 yaşındaki kızının odasındaki giysi dolabında saklanan bir erkeği gören baba ile genç kızın erkek arkadaşı arasında arbede yaşandı. Çılgına dönen baba, "O ara ne yapacağımı bilemedim" diye konuşurken, kızın erkek arkadaşı ise, "Ona yardıma gelmiştim" diyerek kendini savundu.

ODAYI KONTROL EDEN BABA TANIMADIĞI ERKEĞİ ODADA GÖRÜNCE ÇILGINA DÖNDÜ

Olay, 11.30 sıralarında Varsak Fevzi Çakmak Mahallesi meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 18 yaşındaki G.G., erkek arkadaşı O.A. ile evinde buluştu. Bu sırada genç kızın babası eve geldi. Genç kız kapıyı açmadan, erkek arkadaşına babasının geldiğini ve dolaba saklanması gerektiğini söyledi. Daha sonra eşiyle birlikte eve giren baba, kızının davranışlarından şüphelendi. Odayı kontrol eden baba, tanımadığı bir erkeğin elbise dolabında saklandığını görünce çılgına döndü. Dolaptan çıkan O.A. ile baba arasında arbede yaşandı. Polisin kısa sürede olay yerine gelmesinin ardından ortam sakinleştirildi.

Kızının Odasındaki Dolabı Açan Baba, Genç Bir Erkekle Karşılaştı

"NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM"

Eşiyle birlikte bir süre evden ayrıldıklarını ve geri döndüklerinde kızlarının davranışlarından şüphelendiğini belirten baba, odaya baktığında dolapta saklanan birisini karşısında bulduğunda çılgına döndüğünü belirterek, "Daha 18 yaşında olan kızımın odasında bir erkek görünce ne yapacağımı bilemedim" dedi.

Kızının Odasındaki Dolabı Açan Baba, Genç Bir Erkekle Karşılaştı

"YARDIM ETMEK İÇİN GİRMİŞTİM"

O.A. ise sabah saatlerinde kız arkadaşının kendisini arayarak evin kapısında iki kişinin olduğunu ve yardım istediğini belirtti. Kız arkadaşına yardım etmek için eve gittiğini, kısa süreli eve girdiği anda G.G.'nin ailesinin eve gelmesi üzerine dolaba saklandığını söyledi. O.A. ve baba olay yerine gelen ekipler tarafından ifadeleri alınmak üzere Varsak Polis Merkezine götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (159)

Külyutmaz:

Allah bu durumlardan bütün milleti kurusun.çok zor bir durum.

313
21
yanıtYanıtla
vatandaş:

tırışkadan nameler sabaha kadar dua et binde biri tutmaz ama sen etmeye devam et sorulduğunda da tam da islam ülkesinde ve alahın emirlerine göre yönetiliyoruz de. . . ve sonrada bana cevaben ne yönetimi kardeşim herşeyi devlettenmi bekliyecez bu işin yönetimle ne alakası var demekki senin kalbin bozuk önce kişiler halk kendini düzelmeli de ve aradan beşyüz senede geçse ve beşyüz sene sonunda tekrar bir araya gelsek sen hala insanın önemli olan aile terbiyesi alması de dur ab ülkeleri bile şeriata

yanıt0
yanıt2
Siyah Sayfalar:

Adamı değil, kızını dövmeli ,dolaba uçarak girmedi herhalde...

284
22
yanıtYanıtla
MİSAİFİR:

KIZI DÖVSE NE OLCAK KIZ AİLE TERBİYESİ VEREMEYEN ANNE BABAYA NE DEMELİ ACİLEN KIZI EVLENDİRSİN YOKSA KIZI GİDER ELDEN YAŞIDA TUTUYORSA EVLENDİRİN

yanıt165
yanıt62
İzzettin Başdaş:

Eskiden kız erkek arkadaşlığı sınırlı ve edepliydi. Erkek ile kız mektuplarla birbirini tanımağa çalışırlarken, dini ve ahlaki değerlerimiz dikkate alınır, zedelenmezdi. Şimdiki durumda ise, yetiştirilen nesillerin;dini bilgiden yoksun, boş, amaçsiz, ve bencil olmaları bu çürümüşlüğü meydana getirdi. Bu çürümeğe karşı rahatsızlığını belirtenler çağdaşlığı elinden bırakmayan güruh tarafından ''Demokrasi var'' denilerek linç ediliyor, İğrenliği tasvib etmeyen çoğunluk ise korkakça susuyor.

97
9
yanıtYanıtla
alen delon:

özellikle genç kızlarımıza sahip çıkalım toplum ahlaki değerlerimizi onlara güzel bir şekilde anlatalım bizler müslümanız allah muhafaza yarın mahşerde allaha hesap veremeyiz kafir belli zaten allahın yasaklarını inkar etmiş ve lanetlenmiş peki bizler islamı kabul edipte bile bile kafirler gibi yaşarsak rabbim bizleri kafirlerden eylemezmi çocıklarımıza kızlarımıza bunları güzel güzel anlatmalı şeytan bizim düşmanımız genlerimizi hedef almış durumda kıyamet yaklaştığı için şeytan tüm kozlarını

yanıt0
yanıt0
İZMİR''Lİ:

İKİ GENÇ İNSANIN KARŞI CİNSE İLGİ DUYMASI , BİRBİRİNİ SEVMESİ , SARILMASI, ÖPMESİ KADAR DOĞAL BİRŞEY OLAMAZ. . . ELEŞTİREN İNSANLAR SEVGİDEN ANLAMAYAN, SIĞ ZİHNİYETLİ İNSANLAR. ASIL ELEŞTİRİLMESİ GEREKEN YERLERDE NERDESİNİZ?MESELA ENSAR VAKFINDA ERKEK HOCALARIN ERKEK ÖĞRENCİLERE TECAVÜZ ETMESİ. . . MESELA GEÇEN GÜN İNTERNETE DÜŞEN VİDEODA CAMİ ÇIKIŞI , CAMİ AVLUSUNDA BANKTA OTURUP SEVİŞEN TAKKELİ İKİ ERKEK HACI ABİYE YORUM YAPIN. . . . KIZLA ERKEĞİN YAKINLAŞMASI DOĞANIN KANUNU. . . .

32
65
yanıtYanıtla
anti izmirli:

ne kadar genişsin be oğlum. Kimse iki insanın birbirini sevmesine karşı değil ama bununda bir yolu var demi.

yanıt10
yanıt1
el cevab:

be insan?! sen muslumanım diyipte her haltı işleyenlere bakacağına islamın aslı, hukuku, hikmeti, temeli, nedir bir baksana. her kurt akıllı olsaydı koyun postu giyer sürüye dalardı. senin gibi akılsızlar da bu koyunlar yamyam derdi. sen söyleyene yapana değil söylenene bak. iyi insanların iyi hallerini görmezden gelen körolası gözünüz hep iğneleyecek ve aslında islamın bunu reddettiği şeylerii mi görür. o korktuğun hakiki şeriat gelse idi ne senin imansız kelleni ne de o takkelileri sağ koyardı

yanıt5
yanıt2
makarakukarakakarakikiri:

biz böyle görmedik, kimse görmedi, kimse görmüyorsa ne yapıldığının önemi yok

yanıt1
yanıt0
Tüm 159 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title