Haberler

Kızının Gözleri Önünde 3 Kişiyi Öldürüp Kendini Vurdu

Güncelleme:

Burdur'un Ağlasun İlçesi'nde 36 yaşındaki Hasan K., 5 yaşındaki kızının gözleri önünde, önce tartıştığı eski eşi Gamze Kaya'yı, ardından da araya girmeye çalışan baldızı Dudu Erez ile bedensel engelli babası Mustafa K.'yı pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Aynı tüfeği kalbine ateşleyerek ağır yaralan Hasan K. ve olay yerinden geçerken vurulan veteriner Gökhan Tanrıöver hastanede tedavi altına alındı.

Burdur'da oturan Hasan K., geçen yıl eşinden boşandı. Mahkeme, çiftin çocuklarından 2 yaşındaki G.K.'nın velayetini anne Gamze Kaya'ya, 5 yaşındaki S.K.'nın velayetini ise baba Hasan K.'ya verdi. Hasan K., bugün saat 12.00'de yanında babası 60 yaşındaki Mustafa K. ile birlikte kızı Sinem'i annesine götürmek için Ağlasun İlçesi İnsu'yu Kavşağı'na gitti. Her hafta aynı yerde karşılıklı çocukları birbirine teslim eden çiftin arasında, bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE ATEŞ ETTİ

Tartışmanın büyümesi üzerine Hasan K., otomobilindeki pompalı tüfekle eski eşi Gamze Kaya'yı vurarak öldürdü. Hasan K., ardından kendisine müdahale etmek isteyen baldızı Dudu Erez'i de vurdu. Etrafa rastgele ateş eden Hasan K.'nın tüfeğinden çıkan saçmalar, olay yerinden tesadüfen geçen veteriner 29 yaşındaki Gökhan Tanrıöver'e de isabet etti. Hasan K., aynı tüfekle otomobilde oturan bedensel engelli babası Mustafa K.'yı da vurup öldürdükten sonra kızı S.K.'nın gözleri önünde kendi kalbine ateş etti.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine, sağlık ekipleri, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Hasan K. ve Gökhan Tanrıöver, ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sağlık görevlileri yaşıyor olabileceği ihtimaline karşı Dudu Erez ve Gamze Kaya'yı da Ağlasun Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak Dudu Erez ve Gamze Kaya'nın yaşamlarını yitirdiği tespit edildi.

'ÖNCE DEDEMİ VURDU, SONRA KALBİNE ATEŞ ETTİ'

Yaşanan katliama şahit olan S.K., jandarma tarafından olay yerinden uzaklaştırdı. Yaşanları jandarma ekiplerine anlatan S.K., "Babam önce dedemi vurdu, ardından da kalbine ateş etti" dedi. - Burdur

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ağlasun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title