Haberler

Kızının Çıplak Pozlarını Gören Baba İntihar Etti

Güncelleme:

Romanya'da, 18 yaşındaki Loredana Chivu'nun çıplak pozlarını gören baba Chivu, kendini tavan arasına asarak intihar etti.

Romanya'da yaşanan olayda, o dönem 18 yaşındaki Loredana Chivu, Playboy'un Romanya edisyonuna soyundu. Kızının çıplak pozlarını öğrenen baba Chivu, kendini tavan arasında asarak intihar etti.

"İNTİHAR EDECEĞİ AKLIMA GELMEMİŞTİ"

Babasını anlatan Loredana, "Benimle konuşmayı kesmişti, çok mutsuzdu. Kendini benden ve ailenin geri kalanından izole etmişti. Bunu aşacağını düşünmüştüm, intihar edeceği aklımın ucuna bile gelmemişti" sözleriyle acısını ifade etti.

PAYLAŞMAYA DEVAM EDİYOR

Bugün 25 yaşında olan ve Romanya'nın başkenti Bükreş'te yaşayan Loredana Chivu, Instagram hesabından pek çok fotoğraf paylaşmaya devam ediyor.

İşte genç kızın babasının ölümüne neden olan fotoğraflardan en masum olanları...







Kaynak: Haberler.Com / Güncel

playboy romanya Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (154)

YaniMobil-IOS:

Kadin Chpli yobaz acmaya alismis

18
40
yanıtYanıtla
Geçmişine bakm@m.m:

Geçmişte hepinizin atası CHP liydi.

yanıt29
yanıt6
Onur yıldızMobil-IOS:

İslam şart!! Kız babadan deil Allahtan korkacak.bu kız gitti playboya soyundu net bir şekilde.ne üniversitedeki kızlar öğrenci evlerinde soyunuyor babalar görmüyor.

47
7
yanıtYanıtla
AD:

Çıplak diyor? Hani nerede çıplak? Bunlar gayet doğal fotoğraflar. Babanın bir sorunu varmış, bunu da bahane etmiş kerata.

7
46
yanıtYanıtla
erdimobilWeb@haberler.com:

yabancı ama şerefli bir babaymış medeniyet çağdaşlık diye çıplak olup piyasaya çıkıyorlar bizdeki babaların bir kısmı bu durumdan gurur duyuyor

52
1
yanıtYanıtla
ÖZLEM:

KATILIYORUM. .

yanıt21
yanıt1
MMTMobil-IOS:

Huzur islamdadır ..

39
8
yanıtYanıtla
aaahh:

huzur isyanda

yanıt9
yanıt23
palamobilWeb@haberler.com:

Bu haberin türkiyede ne ISI var hemde yedi sene önce olmus AKP medyasi demek istiyorki kosun oylari akpye verin yoksa sizde bôyle olursunuz Hadi cocuklar kosun akpye oy verin dahada senginlesinler nasil olsa sayif noktalarinizi biliyorlar sizi kandirmak gercekten cok kolay keskem akp cikmadan ben bir Parti kursaydim

31
12
yanıtYanıtla
marazMobil-ANDROID:

güzel kız

13
27
yanıtYanıtla
Tüm 154 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title