Haberler

Kızına Otomobil Sürmeyi Öğreten Anne, Otomobilin Altında Kaldı

Güncelleme:

Kayseri'de kızına otomobil sürmeyi öğreten anne, kızı direksiyon başındayken aniden hareket eden otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti.

Kayseri'de kızına otomobil sürmeyi öğreten anne, kızı direksiyon başındayken aniden hareket eden otomobilin altında kaldı. Talihsiz anne kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

OTOMOBİLİN ARKASINDAN DOLANMAK İSTEDİ

Edinilen bilgiye göre olay Melikgazi ilçesine bağlı Tınaztepe Mahallesi Güleryüz Sokak'ta meydana geldi. Öğle saatlerinde kızı 16 yaşındaki kızı Ü.K.'ya otomobil sürmesini öğretmek için dışarı çıkan 33 yaşındaki S.K., oturdukları binanın önünde kızına otomobili verdi. Anne S.K. kızını şoför koltuğuna oturttuktan sonra otomobilin arkasından dolanarak yan koltuğa oturmak istedi.

ANNE, OTOMOBİLİN ALTINDA KALDI

Genç kızın şoför koltuğunda iken otomobilin aniden hareket etmesi sonrasında anne S.K. otomobilin altında kaldı. Vatandaşların da yardımıyla otomobilin altından çıkarılan anne S.K., çağrılan 112 ambulansıyla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

TALİHSİZ KIZ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ağır yaralı olan anne S.K. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Ü.K. ise hastanede gözyaşlarına boğuldu.

16 yaşındaki Ü.K., hastanede doktor kontrolünden geçirildikten sonra Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ifadesinin alınması için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Tınaztepe Melikgazi Kayseri Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (63)

Yazık oldu:

Bu kız artık arabaya binmez

50
1
yanıtYanıtla
umut:

bu işin altında bir bit yeniği çıkmasın. yani kız annesini bilerek, farkında olarak kasıtlı bir şekilde öldürmüş olmasın. olurmu olur. ben ne haberler okudum ne olaylar gördüm. bence bu olay geniş bir şekilde araştırılmalı.

5
36
yanıtYanıtla
kaza kader fıtratmobilWeb@haberler.com:

anne kendi kaderini kendi hazırlamış :

9
28
yanıtYanıtla
444:

kesinlikle bayanlar otomobil kullanmamalı;sonuçları ağır olduğu aşikar

24
7
yanıtYanıtla
öğrenci:

herkeste hata var o kızın yaşı 18 olduktan sonra direksiyon kursuna gidip usta eğiticiden ders alması gerekirdi. ayrıca arabanın el freni çekili değil miydi? kızın ömrü boyunca unutamayacağı bir durum allah sabır versin. bu arada nasıl bir akılsızlıktır ki kızlarn araba kullanmasınn saçmalığını söylüyorlar. 21. yy da böyle bir zihniyet!!!

28
2
yanıtYanıtla
ErdemMobil-IOS:

Ecel ne birsaat gecikır meda erkene alinir günü okadar idi Allah rahmet eylesin

26
2
yanıtYanıtla
Firat calmasurMobil-IOS:

Cocuk annesini kaybetmenin acisini,vicdan azabini cekerken, birde cezai islem gorecek bu yasta. Allah annesine gani gani rahmet eylesin, kizina ve sevenlerin ise cok sabir versin. Ne kadar zor bir durum Allah'im...

25
1
yanıtYanıtla
assimobilWeb@haberler.com:

Kıza çok üzüldüm,annesinede allah rahmet eylesin

25
0
yanıtYanıtla
Dersimli:

Kizin hayati mahvoldu Allah sabir versin ama güzelim 16 yasindasin direksiyonda ne isin vardi ?

22
1
yanıtYanıtla
Sedat:

Bişey olmaz. . .

yanıt2
yanıt6
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title