Haberler

Kızına Kötü Muamelede Bulunduğu İddiasıyla Dava Açıldı

Esenler'de, eve geç gelen kızına şiddet uyguladığı iddia edilen Cemal Karabalık hakkında, "kötü muamele" suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Esenler'de, eve geç gelen kızına şiddet uyguladığı iddia edilen Cemal Karabalık hakkında, "kötü muamele" suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, 13 Nisan'da şüpheli Cemal Karabalık'ın, 16 yaşındaki kızı B.K'ya eve geç geldiği gerekçesiyle sinirlenerek tokat attığı, daha sonra banyoya götürerek makasla saçlarını kestiği anlatıldı.

İddianamede, olayın ardından annesi tarafından ablasının evine götürülmek üzere dışarı çıkarılan B.K'nın, bu sırada kaçarak uzaklaştığı belirtilerek, "mağdur B.K'nın kötü muamelenin etkisiyle köprünün üzerinden yola atlamak suretiyle intihara teşebbüs ettiği, bu sırada yoldan geçen geçen bir araç tarafından ezilerek, vücudunda kırıklar oluştuğu" ifade edildi.

Mağdur B.K'nın, olay nedeniyle hayati tehlike geçirdiği anlatılan iddianamede, şüpheli Cemal Karabalık'ın, kızına "kötü muamelede" bulunduğu bildirildi.

İddianamede, şüpheli Cemal Karabalık'ın, "kötü muamele" suçundan 1 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Bakırköy Esenler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title