Haberler

"Kızın Benden Hamile Onu Bana Ver" Diyen Şahsı Vurdu

Güncelleme:

Adana'da bir kişi evinin önüne gelip, "Kızın benden hamile onu bana ver" diyen şahsı pompalı tüfekle kafasından yaraladı.

"KIZIN BENDEN HAMİLE ONU BANA VER"

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Kuyumcular Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Çağdaş Yunus E., bir yıl önce 54 yaşındaki Mustafa Y.'nin babası İzzet Y.'dan kalma 150 dönüm arazisini kendi üzerene geçirip sattı. Bu durumu fark eden Mustafa Y., Çağdaş Yunus E.'yi mahkemeye verince iki aile arasında husumet başladı. Bu husumetin yanı sıra Çağdaş Yunus E. Mustafa Y.'yı sürekli "Kızınla ben sevgiliyim onunla ben evleneceğim" diye rahatsız etmeye başladı. Bugün de Çağdaş Yunus E., Mustafa Y.'nın evinin önüne gelerek, "Kızın benden hamile onu ben alacağım" diye bağırdı. Bunun üzerine Mustafa Y. pompalı tüfekle ateş etti. Çağdaş Yunus E. kafasından yaralandı. Mahalleli olay yerine ambulans ve polis çağırdı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaralıyı Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Zanlı ise polis tarafından kısa sürede yakalandı. Çağdaş Yunus E. yoğum bakıma alınırken hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Mustafa Y. ise ilk ifadesinde Çağdaş Yunus E. ile arazi meseleleri olduğunu, bunun yanı sıra kızıyla ilgili dedikodu çıkardığını bu nedenle kızını yurt dışına gönderdiğini, bugünde kızının kendisinden hamile olduğunu söyleyince vurduğunu söylediği öğrenildi. Zanlının sorgusu devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (48)

PİSLİK YUVASI Adana:

Yaw arkadaş her türlü pislik te Adana da ya

113
14
yanıtYanıtla
antilop:

hapiste bu amca gibilere kader kurbanı diyorlar

108
0
yanıtYanıtla
1905:

Bu adama ceza verilirse yazık olur. O''nun kapısına dayanan adam olmayanın hakkını vermiş ellerine sağlık.

84
0
yanıtYanıtla
capulculara oy yok_!!:

adanadan ilk defa güzel bir haber geldi iste bu bunlarla gelin bize. . .

79
4
yanıtYanıtla
has adanalı:

bence vuran has adanalı vurulanda artık nereli bilmem yanii. . . . . adana hakkında kötü yorum yapanlar önce kendinize bakın

70
11
yanıtYanıtla
dgwplfasöflaw@mailcatch.com:

Elin dert görmesin. Bu devlet de adamı tebrik edeceğine ceza verir ki Hindistan''da bile böyle yapanı tebrik ederler.

75
0
yanıtYanıtla
ali akac:

adana karışık yer

65
3
yanıtYanıtla
ATAKAN:

haketmiş

64
0
yanıtYanıtla
baraj liseli:

adanamı da adanalı hemşolarımı da çok seviyorum. şimdi gurbetteyim burnumda tütüyor memleket ne yazarsanız ne haber yaparsanız yapın adananın gerçekte ne olduğunu bilen bizler üzerimize alınmıyoruz beyninizden ve dilinizden çıkan tüm hakaretlerinize eyvallah. hadi şimdi anarya yapın başka haberlere takılın.

24
21
yanıtYanıtla
zorba zorla:

nasil bir ülke haline geldik 15 senede akp trolleri konussun ne hale getirdiniz bu ülkeyi

11
30
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title