Haberler

Kızıltepe Ticaret Borsası, Akreditasyon Sistemi Denetimini Geçti

Kızıltepe Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği akreditasyon sistemi denetimini başarıyla geçti.

Kızıltepe Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği akreditasyon sistemi denetimini başarıyla geçti.

Akreditasyon denetimi, Türk Loydu Vakfı TOBB Akreditasyon Sistemi Denetçisi Oğuz Hakan Aksu tarafından, Kızıltepe Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve personelin katılımıyla gerçekleşti.

Açılış konuşmasını yapan Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin, akreditasyon sistemi çalışmaları ve stratejik plan 2016 revizyonu hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Şahin, "Akreditasyon Sistemi kapsamında 3 yıllık süreç zarfında yapılan çalışmalar, borsamız tarafından geliştirilen iyi uygulamalar ile desteklenerek, sisteminin başarıya ulaşması sağlandı" dedi.

Genel Sekreter Yardımcısı ve Akreditasyon Sorumlusu Metin Sert tarafından, borsanın tanıtım filmi ve akreditasyon sistemi kapsamında yapılan çalışmaların tanıtım sunumu yapıldı.

Kızıltepe Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde 5 yıldızlı hizmet olarak tanımlanan oda borsa akreditasyon sistemine 2012 yılında dahil olmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Oğuz Hakan Kızıltepe Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title