Haberler

Kızıltepe'de Yangın Tatbikatı

Mardin Kızıltepe ilçesinde, İtfaiye Grup Amirliği tarafından hastane personellerine yönelik yangın tatbikatı gerçekleştirdi.

Mardin Kızıltepe ilçesinde, İtfaiye Grup Amirliği tarafından hastane personellerine yönelik yangın tatbikatı gerçekleştirdi.

Kızıltepe İtfaiye Grup Amirliği tarafından Kızıltepe Devlet Hastanesi personellerine yönelik hastane bahçesinde yangın eğitim ve söndürme tatbikatı gerçekleştirildi. Yapılan yangın tatbikatına Kızıltepe Devlet Hastanesi baştabibi Fethullah Kayan ile tüm hastane personelleri katıldı.

Yapılan yangın tatbikatıyla ilgili açıklamada bulunan Kızıltepe İtfaiye Şube Müdürü Davut Aslan, "Bugün Kızıltepe Devlet Hastanesi personellerine yönelik yangın eğitim ve söndürme tatbikatı gerçekleştirdik. Tatbikata baştabibimiz olmak üzere hemen hemen tüm personeller katıldı. Uygulamalı olarak yaptığımız tatbikatta yangın söndürme, tüp söndürme ve olası yangın tehlikeleri hakkında bilgi verdik. Tatbikatta olası bir yangında personellerin daha soğukkanlı olabilmesi için de personellere uygulamalı olarak yangın söndürme işlemi yaptık. İtfaiye yetkilileri olarak kamu kurum ve kuruluşlara istekleri halinde tatbikatlar yapmaya hazırız. Tatbikatlarla kişiler kendi içindeki korkuyu attıkları gibi aynı zaman da olası bir yangın durumunda nasıl davranacaklarını öğrenmektedirler" dedi. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kızıltepe Devlet Hastanesi Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title