Haberler

Kızıltepe'de Sokak Resim Sergisi

Kızıltepe Çağıl Ortaokulu öğrencileri, Özgürlük Meydanı Parkı'nda resim sergisi açtı.

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç'in açılışını yaptığı resim sergisinde, öğrencilerin bir sene boyunca yaptığı sulu ve pastel boya çalışmalarından oluşan 30 resim sergilendi.

Çağıl Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Enver Basravi, yaptığı açıklamada, öğrencilerin sene başından itibaren büyük bir çabayla hazırladıkları çalışmaları halkın beğenisine sunmak istediklerini ve öğrencilerin yaptığı çalışmaları diğer okullardaki öğrencilerle paylaşmayı bir zevk haline getirmeye çalıştıklarını belirtti.

Basravi, "Gelecek çalışmalarımızda Ulusal Çocuk Şenliklerine, özellikle Mardin'de yapılacak olan sergilere katılarak hedefimizi yükseltmeyi düşünüyoruz. 30 resimin bulunduğu bu yılki sergimize, geçen senekinden daha yoğun bir ilgi var" dedi.

Resim sergisi açılışına Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Ergen, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hadi Gökdemir, Kızıltepe Eğitim Bir-Sen ilçe Temsilcisi Tarık Yılmaz, vatandaşlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Kızıltepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title