Haberler

Kızıltepe'de Polis Otosuna Saldırı: 8'i Polis 13 Yaralı

Güncelleme:

Mardin'de PKK'li teröristler tarafından yola döşenen uzaktan kumandalı bombanın zırhlı polis aracının geçişi sırasında patlatılması sonucu 8 polis ve 5 sivil vatandaş yaralandı.

YARALILAR TEDAVİ ALTINA ALINDI

Mardin'in Kızıltepe ilçesi Dedeman Kavşağı mevkiinde saat 21.00 sıralarında polis aracı devriye görevi yaptığı sırada yola döşenen el yapımı uzaktan kumandalı bomba patlatıldı. Patlamada 8 polis memuru ve olay yerinden geçen 5 vatandaş yaralandı. Saldırıda yaralanan 13 kişi, Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Patlamanın etkisi ile saldırının gerçekleştiği yere yakın evlerde hasar meydana geldi.

Emniyet güçleri saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı.

NOT: Resim twitter'dan alınmıştır...

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mardin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (135)

jöh:

üstgeçit merdivenlerinin çökmesine sebep roket atıldıktan sonra patlatılan geçidin merdivenlerinin altına bırakılan el yapımı bombadır 13 sivil yaralandı içlerinde ağır yaralıda var hadi bakim kızıltepeliler ayaklanın bakın pkk sivilleri katlediyor ama nerde sizde o yürek. siz hala pkk ya destek çıkın çok şükür 2 polisimiz hafif yaralı gerisini koyver gitsin kendi düşen ağlamaz demiş atalar

640
17
yanıtYanıtla
hasan:

Doğru tesbit

yanıt89
yanıt7
alperen..:

şimdi yazarlar çocukları tc devleti öldürdü. . . bunlar bu zihniyette. .

256
43
yanıtYanıtla
PL:

Haklisin , bu pkk sempatizanlari kirlangiclar bile biraz gec gelseler tc nin parmagi var diye sacmalarlar

yanıt35
yanıt3
kuşbeyinli:

Bir türk olarak oyum bu sefer hdp ye. Cunku insanligi, adaleti, eşitligi, durustlugu ve esitligi hdp de gordum

78
201
yanıtYanıtla
huso:

Kusbeyinli oldugun nerden belli hahahahha

yanıt23
yanıt3
ali bulent atamturk:

Tam bir kus beyinliymişsin.

yanıt20
yanıt6
BEYOĞLU:

Sen Kürtsün Asla Türk olamazsın .burda herkes biliyor Türk Ermeniyi sevmez burda provokatörlük yapma itin soyu sonunuz geldi t.c.büyük bir devlet etekli pkk etekli Çarşaflı HDP vurun kaçın dağlara gebereceksiniz son çırpınışınız dır

yanıt37
yanıt5
jöh:

saldırı pöh leri taşıyan midibüse yapıldı el bombası değil roket atıldı şükür şehidimiz yok

246
29
yanıtYanıtla
SZM:

İnşallah

yanıt0
yanıt0
Tüm 135 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title