Haberler

Kızıltepe'de İmal Tarihi Geçmiş Çok Sayıda Ürün Ele Geçirildi

Mardin Kızıltepe ilçesinde belediye zabıta ekipleri, düzenledikleri denetimlerde imal tarihi geçmiş çok sayıda ürün ele geçirdi.

Mardin Kızıltepe ilçesinde belediye zabıta ekipleri, düzenledikleri denetimlerde imal tarihi geçmiş çok sayıda ürün ele geçirdi.

Kızıltepe'de zabıta ekipleri, denetimler sonucunda imal tarihi geçmiş ve bozulmuş çok sayıda ürün ele geçirdi. Kızıltepe Belediye Zabıta Müdürü Hasan Çakı, yaptıkları gıda denetimlerinde ele geçirilen son kullanma tarihi geçmiş veya bozulmuş ürünleri, belediye çöplüğüne götürüp yakarak imha etiklerini belirtti. Halkın sağlığını ön planda tuttuklarını söyleyen Çakı, "İnsanların sağlığı her şeyden önemlidir. Ekiplerimiz vatandaşlarımızın sağlıklı gıdalar tüketmesi için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Bu denetimler sonucu son kullanma tarihi geçen ürünler toplanarak belediye çöplüğünde imha edildi. Esnafımız özellikle tarihi geçmiş ürünleri raflarından mutlaka indirsinler veya iadesini yapsınlar. Kızıltepe Belediyesi olarak kesinlikle bu tür tarihi geçmiş ürünleri veya bozuk ürünleri halka sattırmayız" dedi.

Öte yandan kaldırımları işgal ederek yakacaklarını bırakan fırın sahiplerine cezai işlem yapıldı. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kızıltepe Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title