Haberler

Kızıltepe'de Göçükte Kalan Genç İçin Çalışmalar Sürüyor

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 70 metre derinliğindeki ve 5 metre genişliğindeki kuyuya düşerek, göçük altında kalan gencin kurtarılması için çalışmalar sürüyor.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 70 metre derinliğindeki ve 5 metre genişliğindeki kuyuya düşerek, göçük altında kalan gencin kurtarılması için çalışmalar sürüyor. Kurtarma çalışmaları için bölgeye Diyarbakır AFAD ekibi de sevk edildi.

Kızıltepe ilçesi Koçhisar Mahallesi 342. Sokak'ta 3 yıldır kazı çalışması yapılan 70 metre derinliğindeki ve 5 metre genişliğindeki kuyuya düşerek, göçük altında kalan Selman Çakır'ın (23) kurtarılması için çalışmalar sürüyor. İtfaiye ve AFAD ekipleri tarafından yaklaşık 5 saattir çalışmaların devam ettiği bölgeye Diyarbakır AFAD ekibi de takviye olarak gönderildi. Havanın karardığı bölgeye seyyar aydınlatmalar getiren AFAD ekibi, derin kuyuya inerek gence ulaşmaya çalışıyor. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Kızıltepe Mardin 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title