Haberler

Kızıltepe'de 24 Parmaklı Bebek Görenleri Şaşırttı

Güncelleme:

Mardin Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde zatürre tedavisi gören, el ve ayaklarında 6'şar parmak bulunan 4 aylık bebek ilgi çekti.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaşayan ve zatürre tedavisi için hastaneye kaldırılan 4 aylık bebek, 24 parmağıyla görenleri şaşırttı. Akraba evliliği yapan Ramazan (25) ve Gülistan Alıcıoğlu'nun (20) el ile ayaklarında 6'şar parmak bulunan bebekleri Miray Alıcıoğlu rahatsızlandı. Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde yapılan tetkiklerde zatürre teşhisi konulan bebeğin el ve ayaklarında 6'şar parmağının bulunduğu görüldü.

100 BİN DOĞUMUN 8'İNDE GÖRÜLÜYOR

Dr. Hatip Kılıç, 100 bin canlı doğumun 8'inde 24 parmaklı bebeğe rastlanıldığını söyledi. Bazı hastalıkların bu tür doğumlara neden olduğunu vurgulayan Kılıç, "Özellikle çiftlerdeki kalp ve böbrek rahatsızlığı bu tür doğumların sıklığını artırıyor. Hareket kısıtlılığı olmaması durumunda cerrahi müdahaleye gerek olmaz." dedi. Kılıç, bebeğin zatürre dışında herhangi bir sağlık probleminin bulunmadığını, tedavisinin sürdüğünü dile getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kızıltepe Devlet Hastanesi Mardin Bebek Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (10)

orta karadeniz:

YENİ HDP LİNİZ HAYIRLI OLSUNNN

7
31
yanıtYanıtla
PLAKAM46:

NE YİN DAVASI YA HEPSİ ALLAH VERGİSİ 24 DEĞİL 34 DE OLABAİLİRDİ KARIŞMAYIN ALLAH IN İŞİNE

33
0
yanıtYanıtla
muzoman1:

Allahim, nelere kadirsin sen! aman çocuğunuza gozunuz gibi bakin, sukredin, MASALLAH!

33
0
yanıtYanıtla
Dumanli:

Akraba evliligi

6
12
yanıtYanıtla
ab:

Aynı benim oğlum maşallah allah bütün bebeklere uzun sıhhatli ömürler versin

16
1
yanıtYanıtla
TURK:

NE TATLISIN SEN BEBECIK TOSUNUM

11
0
yanıtYanıtla
MUGLA:

askerde alıyorlar birertanesini amaliyatla sıkıntı yok

2
3
yanıtYanıtla
rekk:

akraba evliligi kim bilir kim hala kızımı teyze kızımı emmi kızımı olmadı anasımı verdi sonç bu adam olmaz bunlar.

3
1
yanıtYanıtla
Peace:

Aile Türkmüş ;)

2
1
yanıtYanıtla
halk:

ayaklarda sıkıntı yok ta eldekilerden birer alınmalı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title