Haberler

Kızılkaya: Niye Sen Benden Daha Çok Kürtleri Seviyorsun

Güncelleme:

Gazeteci Ruşen Çakır canlı yayında barış süreciyle ilgili konuşmasında Abdurrahman Kurt ve Muhsin Kızılkaya'nın tepkisini çekti.

Gazeteci Ruşen Çakır canlı yayında Öcalan'ın silah bırakma çağrısıyla ilgili konuşmasında söylediği sözler Abdurrahman Kurt ve Muhsin Kızılkaya'yı kızdırdı. Çakır, Abdurrahman Kurt ve Muhsin Kızılkaya'yı devletçi olmakla itham etti. Bu sözler üzerine Kurt ve Kızılkaya "Sen bizi nasıl devletçi olmakla suçlarsın." diyerek tepki gösterdi.

"HER ŞEYİ KÜRTLERDEN BEKLEMEYİN"

Ruşen Çakır'ın 'Her şeyi Kürtlerden beklemeyin' sözlerine sinirlenen Muhsin Kızılkaya "Ruşen ben Kürdüm niye sen benden daha çok Kürtleri seviyorsun? Neden?" sözleriyle karşılık verdi.

KURT: BENİM ÖMRÜM BU OLAYLARLA MÜCADELE ETMEK İÇİN GEÇMİŞ

Daha sonra sözlerine devam eden Kurt "Biz milletçiyiz. Benim ömrüm bu olaylarla mücadele etmek için geçmiş" dedi.

"BİZ 40 YILDIR BUNUN MÜCADELESİNİ VERMİŞİZ"

Kızılkaya ise "Biz 40 yıldır bunun mücadelesini vermişiz sen bunun rantını yemeye çalışıyorsun. Devletin beni 2 yıldır tanıyor. Ruşen Çakır ve arkadaşları Kürtçüymüş" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Muhsin Kızılkaya Abdurrahman Kurt Ruşen Çakır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (59)

devrimmobilWeb@haberler.com:

Bu iki beyaz kürt ün zamani geçti Ruşen heval işinin hakkini veriyor

30
1
yanıtYanıtla
DoktormobilWeb@haberler.com:

Ruşen adam gibi adamdır da ondan

27
2
yanıtYanıtla
Norvec:

Helal sana Rusen. . 2 tirsikciya guzel ders vermissin. .

24
5
yanıtYanıtla
Her biji RusenmobilWeb@haberler.com:

Adamsin. Onlar satilmis.

25
2
yanıtYanıtla
YozgatlıMobil-IOS:

Çünkü siz sarılmış kürt sünüz sızi makarnacı sizi

23
4
yanıtYanıtla
azadMobil-ANDROID:

satlik kürtler bunlar madem sizler kurtseniz yilardir ırkıniz katediliyor hani sesiniz satliksiniz sizler

22
5
yanıtYanıtla
savaş farqin:

Abdurrahman kurt ömrüm bu olaylarla geçmiş diyor acaba kendisi inandımı söylediği bu yalanına. iki beyaz yakalı devletçi kürt lan kızılkaya ve kurt Ruşen çakırın attığı o tırnak bile olamazsınız nokta

26
1
yanıtYanıtla
neronmobilWeb@haberler.com:

Kurt turk valla biktik yav esekgibi iki tarafta sunu iyi biliyor ne biz kurtsuz nede kurtler turksuz yasaya bilir kader cizgimiz istesekte istemesekte bir

14
5
yanıtYanıtla
esref sencer:

Cehennem buz tutana kadar ülkücüyüz. . .

3
16
yanıtYanıtla
bijı RuşenMobil-ANDROID:

Seni cani gönülden tebrik ediyorum. biz Kürtler seni çok seviyoruz. inşallah seni hdp den milletvekili olarak görmek istiyoruz.

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title