Haberler

Kızılcahamam Devlet Hastanesinin Temeli Törenle Atıldı

Kızılcahamam'a yapılacak yeni hastanenin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kızılcahamam'a yapılacak yeni hastanenin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Akçay Akyüzler Caddesi'nde yapılacak yeni binanın temel atma törenine AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, eski milletvekili Cevdet Erdöl, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Kamu Hastaneleri Birliği 3. Bölge Genel Sekreteri Doç. Dr. Halil İbrahim Yakut ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan İşler, "Ankara'da sağlık alanında ciddi bir hizmet yarışı devam ediyor. Şehir hastanemiz hızla yükseliyor, Etlik'teki sorunlar giderildi, finansal ihtiyaçları sağlandı, orada da çalışmalar devam ediyor" dedi.

İşler, şunları söyledi:

"Ankara, sadece idari bir başkent olmayacak, aynı zamanda sağlık alanında da bir başkent olacak. Değerli hemşehrilerim, Ankara, ulaşım ve savunma sanayinin de başkenti haline geldi. İktidarımız döneminde son yıllarda çok önemli işler ve hamleler yapıldı. Bununla da hizmet olarak gurur duyuyoruz. Kızılcahamam'a temelini atacağımız hastanemiz 13 ay gibi kısa bir sürede tamamlanacak. Şimdiye kadar tamamlanması gereken bir hizmetti fakat yer ve proje değişikliği dolayısıyla böyle bir erteleme yaşamak zorunda kaldık."

İlçe Müftüsü Sinan Kazancı'nın okuduğu duanın ardından temel atma töreni butona basılmasıyla sona erdi.

Yeni hastanenin inşaat alanı 21 bin 645 metrekareden oluşuyor.

Projeye göre, yeni binada 10 adet tek kişilik ve 20 adet çift kişilik oda olarak toplam 50 yatak kapasitesi, 3 ameliyathane, 7 yataklı genel yoğun bakım ünitesi, 9 yataklı diyaliz merkezi, 2 doğum salonu, 13 yataklı acil muayene, müşahede ve gözlem odası, 17 poliklinik, 3 röntgen odası, 1 tomografi odası, 2 ultrason odası, 2 diğer görüntüleme odası ve 2 kür havuzu bulunacak. Hastaneye 60 araçlık otopark yapılacak.

Kaynak: AA / Yerel

Emrullah İşler Kızılcahamam Akçay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title