Haberler

Kızılcahamam'da İki Kaza: 2 Ölü, 7 Yaralı

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi TEM otoyolunda dün gece meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi TEM otoyolunda dün gece meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.Kaza, Ankara- İstanbul otoyolunun 74'üncü kilometresi olan Çeltikçi bölgesinde meydana geldi. İstanbul'dan Ankara'ya giden Ali Zeyrek yönetimindeki 48 VG 777 plakalı kamyon, aynı istikamette emniyet şeridi üzerinde arıza yapan Coşkun Yokuş idaresindeki 49 AV 205 plakalı minibüs ile önünde duran Rıza Şentürk yönetimindeki 06 HAE 33 plakalı çekiciye çarptı. Kazada, minibüste bulunan Mehmet Yaman (39), İbrahim Başkurt (30) ve Mustafa Gül (38) yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Ankara'daki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Mehmet Yaman götürüldüğü Gazi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Bu kazadan bir süre sonra da aynı yolun 76'ncı kilometresinde Ankara'dan İstanbul yönüne gitmekte olan Yunus Akman idaresindeki 06 EU 6018 plakalı otomobil, Kızılcahamam Bağören köyü yakınlarında aynı istikamette giden Muhsin Güler yönetimindeki 31 R 2238 plakalı çekiciye arkadan çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Yunus Akmak (38) olay yerinde hayatını kaybetti, yanındaki Meryem Akman (37), Beydanur Akman (16), Enes Akman (19), Mustafa Akman (21) ve Samet Boyacı (20) yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Ankara'daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Akman Kızılcahamam İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title