Haberler

Kızılcahamam Belediyesi Turizm Tanıtım Çalışmalarına Hız Verdi

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, ‘Termal ve Doğa Cenneti Yeşil Kızılcahamam’ sloganı ile Kızılcahamam’ı turizm sektöründe layık olduğu yere getirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, 'Termal ve Doğa Cenneti Yeşil Kızılcahamam' sloganı ile Kızılcahamam'ı turizm sektöründe layık olduğu yere getirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Kızılcahamam Belediyesi olarak bünyesinde bulunan Jeopark Koordinasyon Merkezi'nin daha verimli çalışması ve ilçeye gelen misafirlere rehberlik ve turizm danışmanlık hizmetleri verebilmesi için Kızılcahamam Belediyesi Turizm Tanıtım ve Jeopark Koordinasyon Merkezi olarak faaliyete sokan Belediye Başkanı Güney, ilçe halkını ve misafirleri jeopark projesi hakkında ve ilçenin tarihi, doğal, kültürel güzellikleri hakkında bilgilendirmenin çok önemli olduğunu söyledi. Güney, "Yapılacak olan çalışmalarla termal ve doğa cenneti olan ilçemizi turizm konusunda layık olduğu konuma getirmeyi ve ilçemize gelen misafirlerimize ilçemizi en güzel şekilde tanıtmayı amaçlıyoruz" dedi.

Kızılcahamam Belediyesi Turizm Tanıtım ve Jeopark Koordinasyon Merkezi, Ankara ve civarından gelen öğrencilere doğa bilincini aşılamak maksadı ile ücretsiz rehberlik hizmeti vererek okul gezileri düzenliyor. Merkez ayrıca ilçedeki orta dereceli okullarda doğa bilincini aşılama ve jeopark tanıtım sunumları yapıyor. Otellere gelen kalabalık gruplar için kısa turlar düzenlenirken, fuar tanıtımları da daha aktif bir şekilde devam edecek. Jeopark projesi tanıtım çalışmaları çerçevesinde jeopark durakları 4 mevsim havadan görüntülenerek, ilçenin güzellikleri en doğal ve güzel hali ile halka ve misafirlere sunulacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhittin Güney Kızılcahamam Ayşe Güney Termal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title