Haberler

Kızılay Şube Başkanı Tekin'in Oğlunun Düğününde Folklor Ekibi Gösterisi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Kızılay Şube Başkanı Efrail Tekin’in oğlunun düğün eğlencesinde folklor ekibi gösteri sundu.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Kızılay Şube Başkanı Efrail Tekin'in oğlunun düğün eğlencesinde folklor ekibi gösteri sundu.

Cumhuriyet Mahallesi Çimenlik Caddesi 120 Sokakta düzenlenen Kızılay Hisarcık Şube Başkanı Efrail Tekin'in öğretmen olan oğlu Caner Tevfik Tekin'in düğün eğlencesinde Hisarcık Folklor Ekibinin sunduğu gösteri büyük beğeni topladı.

İlçedeki bir düğünde ilk defa folklor ekibinin gösteri sunduğunu söyleyen Kızılay Şube Başkanı Efrail Tekin,"Düğün eğlencesinde folklor gösterisi oğlumun arkadaşlarının fikriydi. Sergiledikleri gösterilerle izleyenlere güzel bir gece yaşatan Hisarcık Folklor Ekibine, bu arada bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan ve oynadıkları oyunlarla gecemize renk katan Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Ak Parti İlçe Başkanı Salim Turası, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Şen ile düğüne iştirak eden eski Hisarcık Müftüsü yeni Sivas Müftüsü Recep Şükrü Balkan ve Kütahya İtfaiye Müdürü Nihat Helvacı'ya çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Mahallesi Hisarcık Kütahya Kızılay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title