Haberler

Kızılay'dan Tutuksuz Mahkumlara Ziyaret

Türk Kızılay Bitlis Şube ile Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ortaklaşa düzenlediği program kapsamında tutuksuz mahkumların evlerine ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyaret kapsamında denetim serbestliğinden faydalanan hükümlü tutuksuz mahkumların evleri ziyaret edilerek çeşitli ev malzemeleri verildi. Gerçekleştirilen ev ziyaretlerine Bitlis Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Cumhuriyet Savcısı Gökhan Büyükşimşek, Türk Kızılay Muş Şube Başkanı Cengiz Koç, Denetim Serbestlik Müdürü ve Kızılay Bitlis Şube Başkanı Hayrettin Çoban katıldı. Kızılay Bitlis Şubesi'nden yapılan açıklamada, "Kızılay olarak her daim ihtiyaç sahiplerinin yanındayız. Gerek ihtiyaç sahipleri gerekse engelli vatandaşlarımıza elimizden gelen yardımı esirgemiyoruz. Bugünde denetimlik serbestlikten faydalanan tutuksuz mahkumlarımızın evlerini ziyaret ettik. Kendilerine çeşitli ev malzemeleri verdik. Bu ziyarette bizlere yardımcı olan başta Bitlis Cumhuriyet Başsavcımız Ahmet Ataman olmak üzere Kızılay Muş Şube Başkanımıza teşekkür ederiz" denildi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Başsavcılığı Ahmet Ataman Kızılay Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title