Haberler

Kızılay'dan Silvan'a Yardım

Türk Kızılayı Silvan Şubesi tarafından 150 aileye yardım yapıldı.

Türk Kızılayı Silvan Şubesi tarafından 150 aileye yardım yapıldı.

Şube Başkanı İbrahim İçgil, yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı Genel Başkanlığının, ilçede yaşayan 150 aileye gıda alışverişlerini yapmak üzere Halk Bankası'yla anlaşmalı Kızılay Kart dağıttığını söyledi.

İlçede mağdur ailelerin tespit edildiğini belirten İçgil, son zamanlarda bölgede yaşanan terör olaylarında Diyarbakır başta olmak üzere vatandaşların ciddi anlamda mağdur olduklarını belirtti.

Türkiye Kızılayı Genel Başkanlığında, bölgedeki vatandaşların barınma, giyim ve beslenme yardımlarını karşılamak için bir ekip oluşturduklarını ifade eden İçgil, "İlçemizde gelir tespitlerini yaparak önceden belirlediğimiz dar gelirli bu ailelerimize limiti 240 lira olan bu alışveriş kartlarını hazırladık. Vatandaş markete gidip istediği yiyeceği alabilecek. Türkiye Kızılay Genel Merkezimizin destekleriyle yaptığımız bu yardımlar, ramazan boyunca devam edecek." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Türk Kızılayı Halk Bankası Kızılay Silvan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title