Haberler

Kızılay'a 'Kan Bağışı Otobüsü'

Otobüs ve midibüs üretimi yapan Türkiye’nin önde gelen otomotiv şirketlerinden Temsa ile 5 Ocak Lions Kulübü, Türk Kızılayı’na birer adet ‘Kan Bağışı Otobüsü’ bağışladı.

Otobüs ve midibüs üretimi yapan Türkiye'nin önde gelen otomotiv şirketlerinden Temsa ile 5 Ocak Lions Kulübü, Türk Kızılayı'na birer adet 'Kan Bağışı Otobüsü' bağışladı. Temsa çalışanları, otobüsün teslim töreninde kan bağışında da bulundu.

İlk tören, 5 Ocak Lions Kulübü'nün otobüs bağışı nedeniyle Türk Kızılayı Adana Şubesi'nde gerçekleştirildi. Törene;, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, yönetim kurulu üyeleri, Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, 5 Ocak Lions Kulübü Başkanı Ayşe Edil, Lions Bölge Başkanı Ayşe Aslan, Lions üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

5 Ocak Lions Kulübü Başkanı Ayşe Edil, törende yaptığı konuşmada, Türk Kızılayı'na böyle bir bağış yaptıkları için gururlu olduklarını söyledi.

Lions'un hizmet sloganını kendisine amaç edinen 5 Ocak Lions Kulübü'nün, kalıcı hizmetlerine devam ettiğini belirten Erdil, "Bugün yaptığımız otobüs bağışı da bunlardan bir tanesi. Bunun için bizler, yeni bir heyecan ve coşku yaşamaktayız. Lions, insanların din, dil ve ırk ayrımı gözetmeden toplandığı hizmet kuruluşudur. 1917 yılından bu yana dünyanın her köşesinde, başta sağlık ve eğitim olmak üzere ihtiyaç duyulan her konuda yardım etmeye açığız" dedi.

"İYİLİK İÇİN BULUŞMAK GÜZEL"

Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık da, Kızılay'ın, 150 yıllık yürüyüşünde milletin iyi ve kötü gününde yanında olduğunu, bundan sonra da olmaya devam edeceğini ifade etti. Kınık, "İyilik için buluşmak çok güzel. Bağışlanan otobüsler Adana'nın her tarafını dolaşıp, iyiliği bulaştıracaktır. Yardımlarınızın artarak büyüyeceğini umut ediyorum. Bugün bağışlanan 2 otobüsle otobüs sayımız toplamda 163 oldu. Bağışların daha da artıp büyüyeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak, 5 Ocak Lions Kulübü'nün otobüsü Türk Kızılayı Adana Şubesi'ne bağışlandı.

TEMSA'DAN HEM KAN HEM OTOBÜS

Kızılay Adana Şubesi'ndeki törenin ardından, Temsa'nın üretim tesislerine geçildi. Burada yapılan törende konuşan Temsa Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Cüneyt Tekdemir, "Temsa, ticari faaliyetlerinde başarıdan başarıya koşuyor. Son 2 yılda pazar lideri olan Temsa, yaptığı araç lansmanlarıyla da aynı zamanda ürün lideri konumunda Türkiye pazarında. Bu aracı kabul ederek, sosyal sorumluluk projelerine de katkı koymamıza destek olan Kızılay başkanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da, hem Temsa'ya hem de 5 Ocak Lions Kulübü'ne bağışları için teşekkür etti.

Daha sonra Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, otobüs bağışı için Temsa'ya teşekkür ederek, kurdeleyi davetlilerle birlikte kesti.

Otobüs tesliminin ardından, Temsa çalışanları Kızılay'a kan bağışında bulundu. Genel Başkan Kınık, kan bağışı öncesinde bazı bağışçıları muayene etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Kızılayı Türkiye Kızılay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title