Haberler

Kızıl Panda'nın İsmi "Seko" Oldu

Güncelleme:

Darıca hayvanat bahçesinde yer alan ve nesli tükenmekte olan sevimli Kızıl Panda'yı maskot olarak belirleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü yönetimi, geçtiğimiz ay başlattığı maskotun isim bulma yarışmasını sonuçlandırdı. Kasım ayı süresince kulübün internet sitesi www.kbbkspor.com da ki ankete katılan vatandaşlar, birbirinden farklı ve çarpıcı isimler önerdi. Otuz gün süren ve 30 Kasım tarihinde son bulan yarışmaya rekor bir katılım gerçekleşti. 8.685 kişinin isim önerisinde bulunduğu yarışma sonucunda ilk elemeyi geçen on isim Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor yönetimi kurulunca değerlendirmeye alındı.

İKİ İSİM KAZANDI

Değerlendirme sonucunda sevimli kızıl pandanın ismi oy çokluğuyla "Seko" olarak seçildi. İki kişinin belirttiği maskot isim yarışması için Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünde çekiliş yapıldı. Çekilişe kulüp başkanı İslam Yücel, yöneticiler Ömer İslamoğlu, Muhammed Feyzi Karabıyık, Kemal Ceylan, Ömer Bahadır Özyılmaz,Erhan Öztürk, koordinatörler katıldı. 8.685 kişi arasında Seko ismini yazan iki talihliden Ali Muhcu ile Serkan Şen arasında yapılan çekilişte ise Ali Muhcu, Samsung marka tablet pc'yi kazanan isim oldu. Seko isim önerisinde bulunan Serkan Şen'e ise teselli ödülü olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor takımın eşofmanı hediye edildi.

SEKA VE KOCAELİ'DEN ESİNLENDİM

Seko ismi önerisinde bulunan ve yarışmayı kazanan Ali Muhcu ise yaptığı açıklamada,"Yarışmayı kazandığımdan dolayı çok mutluyum. Seko'nun anlamı Türkiye'nin ve Kocaeli'nin en eski fabrikası olan Seka Kağıt Fabrikasının ilk iki harfi olan" Se" ile Kocaeli'nin ilk iki harfi olan "Ko" dan esinlenerek bu ismi buldum. İsmim önerimi değerlendirerek seçen Kağıtspor'a çok teşekkür ediyorum. "dedi. Kulüp Başkanı İslam Yücel ise "Kağıtspor'un artık herkes tarafından sevimli bir maskotu var. Maskotumuzun da artık güzel bir ismi oldu. Seko ile artık Kağıtspor özleşecek"dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kağıtspor Darıca Panda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title