Haberler

    Kızıl Meydan'da Türk Bayrağıyla Sosyal Deney Yaptılar

    Güncelleme:

    Rusya'nın başkenti Moskova'da sosyal deney için sırtına Türk bayrağı geçiren genç Rusların tepkisini ölçtü. Bazı Ruslar, deney yapan gence tepki gösterirken bazıları yardımcı oldu.

    Rusya'da yapılan Türk bayraklı sosyal deney ilginç görüntülere sahne oldu. Videoda, sosyal deney için sırtına bir Türk bayrağı geçiren genç, Rusya'nın başkenti Moskova'daki meşhur Kızıl Meydan'da Rusların tepkilerini ölçüyor.

    ÖNCE ADRES SORUYOR

    Ruslara önce adres soran genç, daha sonra Türkiye ve Rusya arasındaki uçak krizine değiniyor. Bazı Rusların sert tepki gösterdiği gençten bazıları da sırtındaki bayrağı çıkarmasını istiyor.

    Rus gencine yardımcı olup sorduğu adresin yerini tarif eden Rusların da olduğu görülüyor.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Türkiye Moskova Rusya Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (67)

    TURAN ALTAYLI:

    ASIL RUS BAYRAĞI PAÇAVRA DENSİZLER

    19
    26
    yanıtYanıtla
    rus dondurması sevenler:

    türkiyede tüm sol koministler illada rus bayrağı açarlar.

    29
    13
    yanıtYanıtla
    mmt:

    ya bi ölmediniz be

    yanıt0
    yanıt0
    adını dağlara yazdım:

    GENE İYİ ADAMLAR. . . İSTANBULDA BİR RUS SIRTINDA RUS BAYRAĞIYLA AYNI ŞEYİ YAPSA BİZİM MAGANDALAR ADAMI PARÇALARLAR. . .

    20
    21
    yanıtYanıtla
    trabzon:

    bu köşeye yazı yazan vatan hainleri Trabzon meydan parkta bekliyoruz. hepınızın güzel rus annesi vardir. ?

    25
    13
    yanıtYanıtla
    melih:

    Halkların sorunu yoktur, siyasilerin sorunu vardır.

    29
    4
    yanıtYanıtla
    DOĞRUCU BEKİR:

    böyle birşey türkiyede yapılsa faşist halk linç eder

    15
    17
    yanıtYanıtla
    bug:

    ya ne yapıcaz berdelmi yapıcaz ?

    yanıt3
    yanıt7
    best of teksas:

    bizim bayrağımız ne kadar güzel arkadas ya al yıldız kırmızı üzerine beyaz çok karizma duruyor gercekten dünyada rabbim bir tek bize nasip etmiş böyle bir bayrağı heralde

    21
    10
    yanıtYanıtla
    Adem:

    Adamlar en azından insan gibi dile getiriyor sizin gibi yamyam saldırısı yapmıyolar. çinli diye koreli döven gerizekalı bir millet.

    16
    9
    yanıtYanıtla
    Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title