Haberler

Kızı İkinci Kez Kaçırılan Baba, Meclis'e Başvurdu

Güncelleme:

Adıyaman'da tecavüze uğrayan 14 yaşındaki kızı ikinci kez kaçırılınca çaresiz kalan baba, sonunda TBMM'den yardım istedi. Meclis duruma el koydu.

Adıyaman'da 14 yaşında kaçırılarak tecavüze uğrayan, ailesin yanında travmayı atlatmaya çalışırken yeniden kaçırılarak erkeklere pazarlanmak isteyen M.A.'nın durumuna kızın babasının başvurusu üzerine TBMM el koydu.

Baba Mustafa A., Meclis'e yaptığı başvuruda, kızının ilk felaketin şokunu atlatamadan ikinci kez kaçırılarak erkeklere pazarlanmak istendiğini, kaçıranların kimlik ve adreslerinin belli olmasına rağmen polisin hiçbir işlem yapmadığını anlattı.

"İSTEDİĞİN YERE ŞİKAYET ET, BİZİM ARKAMIZ SAĞLAM" DEDİLER

Mustafa A., kızını kaçıranların "Git istediğin yere şikayet et, bizim arkamız sağlam bize bir şey olmaz" diyerek kendisini tehdit ettiklerini bu bilgilerin tamamını polise aktarmasına rağmen sonuç alamadığını kaydetti. Mustafa A., TBMM'den devreye girerek yardımcı olmasını istedi.

MECLİS OLAYA EL KOYDU

Olaya el koyan TBMM ise, konuyu Adıyaman Valiliği'ne sordu. Valilik, "polis gereğini yaptı" derken, Cumhuriyet Başsavcılığı, Adıyaman gibi muhafazakâr bir çevrede kızın başına bir iş gelmemesi için küçük M.A.'yı Aile Bakanlığı Bakım Sosyal Rehabilitasyon Merkezi yurduna yerleştirdi.

TEHDİT EDİLDİ İDDİASI

Bu arada bir diğer akraba Sadullah A. ise Çocuk Şube Müdürlüğü, savcılık, Bakım Sosyal ve Rehabilitasyon Merkezi Yurdu ile Hastane sürecinde M.A.'nın şikâyetçi olmaması için tehdit edildiğini savunarak Başbakanlık'a başvurdu. Başbakanlık, konuya ilişkin inceleme başlatırken, Adıyaman Valiliği bu iddiaya ilişkin de TBMM'ye bilgi vererek, böyle bir tehdidin olmadığını ifade etti. (Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Adıyaman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (52)

mardinli:

adıyaman akp lıdır normal bence hele kürd kızı olsaydı görün dünyayı başlarına yıkardık

5
37
yanıtYanıtla
Vatandaş.:

bu nasıl bir zulümdür. bunlar idam edilmeyecekte kim idam edilecek.

39
0
yanıtYanıtla
adem:

tecevüzcülere ceza yok cumhurbaşkanını eleştiridin mi ceza var

30
4
yanıtYanıtla
naci:

Kimse TÜRKİYE CUMHURİYETİ''nden büyük değildir. Adamın iflahını keserler.

16
15
yanıtYanıtla
yasermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Paran kadar adalet

29
1
yanıtYanıtla
ERGANİLİ:

ADAMLAR BOŞUNA DEMEMİŞLER ARKAMIZ SAĞLAM TBMM İLK ÖNCE VALİ SONRADA EMNİYET BİRİMLERİNİ AÇIĞA ALIN VAR MI BİR DÜNYA LANET GELSİN SİZE

26
1
yanıtYanıtla
nur:

bu nasıl adalet polis bilerek mi bir şey yapmıyor

25
0
yanıtYanıtla
kör topalmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ülkeyi bu hale getirenlerin başına da gelir inşallah.

22
2
yanıtYanıtla
nevşehirli:

yeni türkiye bu demekki allah yardımcımız olsun

23
1
yanıtYanıtla
ali osman:

ADALETMİ ?? NEREDE ??

23
0
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title