Haberler

Kızı İçin Morga Giren Baba: Şükür Bile Diyemedim

Güncelleme:

Başkent'teki saldırıda yaşamını yitiren kızı Fatma Batur'un cesedini teşhis etmek için morga giren Raşit Ceylan, "Ellerine baktım. Fatma'nın elleri değildi. Şükür bile diyemedim" dedi.

Ankara'daki terör saldırısı sonrası kızı Fatma Batur ve yeğeni Bedriye Batur'dan haber alamayınca Osmaniye'den kalkan ilk otobüsle başkente gelen ve 2 gecedir Adli Tıp Kurumu'nun bahçesinde sabahlayan Raşit Ceylan, kızıyla yeğeninin cesedini teşhis etmek için bekliyor.

5 ÇOCUK YETİM KALDI

Birçok kez teşhis için morga indirilen baba Ceylan, HDP Alanya İlçe Teşkilatı Eşbaşkanı olan kızı Fatma Batur'un 2, Bedriye Batur'unsa 3 çocuğu olduğunu söyledi.

"GİTTİĞİNİ ÖĞRENİNCE..."

Kızı Fatma'nın Ankara'ya geldiğinden haberi olmadığını belirten Ceylan, "Anasıyla konuşmuşlar. Gittiğini öğrenince, 'Ankara, Başkent'tir bir şey olmaz' diye düşündüm" dedi.

"KOLLARI YOK, MEMELERİ YOK"

Kaygılı baba yaşadıklarını şöyle anlattı: "Fatma öldü' dediler. Adli Tıp'a geldik. 'Kızınız burada' dediler. Morga indirdiler. 'Kızın mı?' diye sordular, yüzü yoktu yatan kızın. Ellerine baktım. Fatma'nın elleri değildi. Şükür bile diyemedim. Her yerde parçalanmış cesetler var. Kadınların yüzleri yok, çoğunun kolları yok, memeleri yok."

"BİZ NASIL EVİMİZE DÖNECEĞİZ"

Baba Ceylan son olaraksa, "Biz nasıl evimize döneceğiz?" diye acıyla ve çaresizlikle sordu. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Adli Tıp Kurumu Osmaniye Alanya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

Adınızı Yazın:

Bir tane Türk bayrağı olmayan sözde barış mitinginde çarşaf çarşaf hdp bayrakları varsa medya dahada bunları drametize ediyorsa bu millet daha ne yapsın. . . . Ölen kişilerin listesine baktım. İsimlerini yazıp facebookta arattım. Çoğunda gördüğüm tek şey Kürt faşizmiydi, pkk bayrağıydı, nefret dolu sözlerdi. Ben onların gerçekten masum insanlar, barış isteyen insanlar olduğunu düşünmek istiyordum ama gördüklerim bunu söylemiyor. Bana kimse çıkıp ölenin ne olduğuyla ilgilenme, insan olmasıyla ilgilen

109
28
yanıtYanıtla
adınzı yazın:

nsan olmasıyla ilgilen hümanistliği yapmasın. Elinde bazukayla askerimi şehit ederken, hamile karısı ve çocuğunun gözü önünde polisimi şehit ederken, yola döşediği mayını uzaktan patlatarak askerimi şehit ederken, çarşı izninde arkasından vurarak askerimi şehit ederken, karakol tarayarak polisimi şehit ederken, karakolu bombalıyarak askerimi şehit ederken ''insanlık'' düşünmeyenleri savunanlar , ''insanlık'' düşünmeden askerimin şehit olmasına sevinenler ölünce ben de insanlık biter kardeşim!!

yanıt18
yanıt1
Mardinliler:

Tek care hdp chp

18
69
yanıtYanıtla
Öğretmen hanım:

Sen kızını barış adı altında hdp yandaşlarının yanına mitinglerine yollla, sonra kızım barış uğruna öldü dee yav he heee!! Güneşte mavi zaten hatta yedi cücelerde basketci be adam . .

55
28
yanıtYanıtla
Kemal:

gerçekten öğretmen''misiniz?Ek ders veriyor musunuz. . . . .

yanıt20
yanıt15
.............?:

kızının orada ne işi vardı vatan haini 2 çocuk anasıymış vah vah tüm hdp liler ölsün inşallah

55
25
yanıtYanıtla
FiDEL CASTRO:

ne isi vardi o pisliklerin arasinda, , kiz cocugu bir ailenin namusudur, , öyle kendi haline birakilirmi hic, , kabahat anne ve babalarindadir.

31
39
yanıtYanıtla
hakkıMobil-IOS:

Ortalığı karıştırmaya Ankara'ya mı gösteriye gelmiş ara bulursun insanlara Allah hak ettiği yaşam ve ölümü vermekte

24
46
yanıtYanıtla
Kemal:

O masum insanların darısı senin ve senin gibi yaratıkların başına gelir inşallah.

yanıt1
yanıt4
NURCANIM:

DEVLETİNE BAŞKALDIRAN ŞÜKÜRSÜZLER BUNLAR

34
23
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title