Haberler

Kızı İçin Hayata Tutunmayı Başardı

Karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu 2 hafta komada kalan Zeynep Baydar, 52 gün sonra 9 aylık kızı Aynur için hayata tutunmayı başardı.

Karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu 2 hafta komada kalan Zeynep Baydar, 52 gün sonra 9 aylık kızı Aynur için hayata tutunmayı başardı.

Kilis'te 9 aylık kızı Aynur ile birlikte karbonmonoksit gazından zehirlenen Zeynep Baydar, 52 gün sonra yaşama tutundu. Zehirlenmenin ardından Gaziantep'e getirilen anne ve kızı, Gaziantep Doktor Ersin Arslan Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Zeynep Baydar yoğun bakıma alınırken kızı Aynur ise 2 günlük tedavinin ardından taburcu oldu. 14 gün komada kalan Baydar, zehirlenmenin etkisiyle felç kaldı. Fizyoterapi ile tekrar ayağa kalkan Baydar, bir kızı daha olursa doğacak kızına kendisiyle yakından ilgilenen ve desteğini esirgemeyen doktoru Sinem Bayrakçı'nın ismini vereceğini söyledi.

Kızının tekrar hayata dönmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Nazife Köroğlu ise, 52 gündür kızının hastanede yaşam mücadelesi verdiğini ve 14 gün sonra komadan çıktığı için çok mutlu olduklarını ifade etti.

Umutların tükendiği anda kurtuluşun gerçekleştiğini ve hastanın gözlerini açtığını belirten anestezi uzmanı Sinem Bayrakçı, "Yaklaşık 52 gün önce Zeynep ve 9 aylık bebeği soba zehirlenmesi tanısıyla hastanemize geldiler. Bebeğini iki gün içinde tedavi edip taburcu ettik ama, Zeynep bu kadar şanslı değildi. Geldiğinde hayati tehlikesi yüksekti, bilinci kapalıydı, yoğun bir beyin ödemi vardı. 14 gün boyunca Zeynep komada kaldı. 14 günden sonra gözlerini açtı ve bizim için bir umut ışığı doğdu. Yoğun bir fizyoterapi başlattık. 7 gün boyunca hiperbarit (oksijen) tedavisine soktuk. Bilinci açıldığında sadece gözlerini açabiliyordu, bütün vücutta bir felç durumu söz konusuydu. Yoğun bir fizyoterapi ile Zeynep, tekrar yürümeye başladı. Şu an ikinci yaşamına doğru adımını atacak, yarın da taburcu edeceğiz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Gaziantep Kilis Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title