Haberler

Yayında Cinsel Organını Gösteren Kadının Kazaları Tek Videoda Toplandı

Güncelleme:

Lea May isimli genç kadının, yayın platformu Twitch'ten canlı yayın sırasında yaşanan bir kaza sonucu cinsel organı görünmüş, ardından gelen şikayetler sonucu kanalı 30 gün süreyle kapatılmıştı. Legendary Lea rumuzlu kadının hayranları, Twitch'in aldığı kanal kapatma kararı sonrası şoka uğramıştı.

CİNSEL ORGANINI DEFALARCA GÖSTERDİĞİ DERLEME VİDEO ORTAYA ÇIKTI

İki gün önce yaşanan bu gelişme sonrasında Lea May'in kazara değil, kasıtlı olarak cinsel organını defalarca gösterdiği bir derleme video ortaya çıktı. İngiliz Mirror gazetesine ulaşan oyuncu genç kızın hayranları, Lea May'in geçmişte benzer kazalara! uğradığı anları bir videoda topladı.

"DİKKAT ÇEKMEK İÇİN KASTİ FRİKİK VERİYOR"

Görüntülerden de anlaşılacağı üzere genç kadın aslında kasıtlı olarak cinsel organını defalarca canlı yayında takipçilerine sergiliyor. Yaşadığı her iş kazası sonrasında yanlışlıkla göründü imajı vermeyi ihmal etmiyor. Lea'nın masum ayaklarına yattığını iddia eden kızgın takipçileri, söz konusu videoyu sosyal medyaya yükledi. Aptal yerine konmak istemediklerini belirten takipçileri, oyun tutkunu kadını bu hareketleri dikkat çekmek için kasti olarak yapmakla itham etti.

"LEA ÇOK İLERİ GİTTİ"

Lea'ya kızgın takipçilerinden biri yaptığı yorumda; "Şirin, cici kız triplerini ve orasını burasını sergilemeyi işinin bir gereği olarak görmesini anlıyorum ama Lea çok ileri gitti." ifadelerini paylaştı. Kızgın takipçilerine rağmen Lea'ya kanalının kapatılması sonrasında çok sayıda destek mesajları geldi.

KANALI KAPANDIKTAN SONRA, TWİTTER'DAN KENDİNİ SAVUNMUŞTU

Lea Twitch'in aldığı geçici kanal kapatma kararı sonrası kişisel Twitter hesabında şu satılarla kendini savunmuştu: "Ayak bileğimin sakatlığından dolayı, sakar bir şekilde kalktığım için üzgünüm. Bileğimi sakatladığım için ayağa kalktığımda dengemi kaybettim. Frikiği gösteren bacağımı o an düşmemek için öyle kaldırdım."

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Twitter Cinsellik Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500

Yorumlar (3)

tt:

satış öncesi ürünü gösteriyor

3
0
yanıtYanıtla
Aynaroz kadısı:

yeter artık birşey göründüğü yok. bu haberi ısıtıp ısıtıp tekrar masaya getiriyorsunuz

1
1
yanıtYanıtla
gebze:

bu kız 1 yayında 10 bin dolar kazanmıştı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title