Haberler

Kızgın Köpekler İntikam İçin Arabayı Parçaladı

Güncelleme:

Rusya'da bir grup sokak köpeği, kendilerini kovalayan adamın aracını bulup parçaladı.

Rusya'da bir grup sokak köpeği, kendilerini arabayla kovalayan sürücüden intikam aldı.

GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDI

Rusya'nın Petrozavodsk kentinde bir vatandaş aracını park ettiği yere geri gelince şoke oldu. Otomobilinin ön tarafı parçalanmıştı. Önce bir aracın vurup kaçtığını düşündü. Çevreyi araştırdı. Sokağa bakan güvenlik kamerasının görüntülerini inceleyince şoke oldu.

KÖPEKLER LÜKS ARACI YEDİ

Güvenlik kamerası görüntülerinde sokak köpeklerinin aracı parçaladıkları ortaya çıktı.

İNTİKAM ALDILAR

Talihsiz adam saldırgaların otomobili ile ara sıra kovaladığı köpek sürüsü olduğunu itiraf etti. Sürücüyü takip eden köpekler aracından intikam almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Rusya Federasyonu Otomobil Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (13)

capadoceMobil-IOS:

diyanet işleri başkanının mersedeside bi parçalasalar iyi olucak

65
31
yanıtYanıtla
kafadod:

ölmaz , sıra sende

yanıt2
yanıt1
SIVAS I:

ISINIZ GUCUNUNUZ DIN DUSMANLIGI ARABA FELAN HIKAYE SENIN DERDIN MUSLUMANLARLA

yanıt14
yanıt7
çeri:

iade etse nolur lan ilk önce almasaymışistemem yan cebime koy.

yanıt0
yanıt0
kapkara:

BU İTLER BİZİM İTLERE AKIL VERİRSE YANDIK VALLA. .

29
0
yanıtYanıtla
turgay:

bunlar o itlerin babası zaten it oğlu itler

yanıt1
yanıt1
AKEPELİ DEĞİL BUNLAR KESİN:

HHAHA BİZDEKİ ÇOĞU KİŞİDEN AKILLI BUNLAR BEYAAA

24
4
yanıtYanıtla
adsız:

aferim lan ıyı takıp etmişsin

20
3
yanıtYanıtla
TUBA:

OH İYİ OLMUŞ. KÖPEKLERİ NİYE KOVALADIN PİSLİK KESK SENI GEBERTSELERDİ

13
5
yanıtYanıtla
erhan:

Demekki adami yakalasalar derisini yuzucekler :)))

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title