Haberler

Kız Öğrencilerden 15 Temmuz "Şehadet Gecesi" Etkinliği

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine karşı Türk halkının kahramanlığını anlatmak için Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından “Şahadet Gecesi” düzenlendi.

Hatay'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı Türk halkının kahramanlığını anlatmak için Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından "Şahadet Gecesi" düzenlendi.

Antakya Hz. Ayşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen "Şahadet Gecesi" programı, saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile başladı. Okul Müdürü Firdevs Kılın, yaptığı konuşmada, "Asım'ın nesli diyordum ya nesilmiş gerçek. İşte çiğnetmedi, çiğnetmeyecek' diyen şairimizin yolunda yürüyen gençleri yetiştirmek üzere aldığımız bu bayrağı 15 Temmuz'da şehit olan şehitlerimizin niçin şehit olduğunu unutturmamak için ve vatanımızın her karış toprağında toprağı sıktığımızda fışkıracak şehit kanlarının bugünün yeni neslini imar etmesi, bilinçlerinin, şuurlarının ve şahsiyetlerinin oluşturulması için sürekli onlarla birlikte güzel bir yolda, güzel çizgiler içerisinde okulumuzda eğitim veriyoruz. ve gençlerimiz 15 Temmuz 'Şehadet Gecesi'ni kendi istekleriyle hazırlamak istediler" dedi.

Konuşmanın ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam eden program, Ömer Halisdemir'i canlandıran bir öğrencinin sunduğu drama, okunan şiirler ve Oratoryo ile sürdü. Hain darbe planını anlatan 15 Temmuz konulu tiyatro oyunu ile devam eden program, bir şehidin mektubunun okunması ile sona erdi. Davetliler program sonunda öğrencileri uzun süre alkışladılar. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antakya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
title