Haberler

Kız Kaçırma Davası Çıkışı Kavga: 4 Yaralı (2)

Karısının YEĞENİ İLE KAÇMIŞ Adana Adliyesi arkasında meydana gelen ve 4 kişinin yaralanmasına yol açan olayın eniştenin kayınbiraderinin kızını kaçırması sonucu meydana geldiği ortaya çıktı.

Karısının YEĞENİ İLE KAÇMIŞ

Adana Adliyesi arkasında meydana gelen ve 4 kişinin yaralanmasına yol açan olayın eniştenin kayınbiraderinin kızını kaçırması sonucu meydana geldiği ortaya çıktı. İddiaya göre, 30 yaşındaki Ersin T., kayınbiraderinin kızı 17 yaşındaki M.A. ile kaçtı. Ersin T. yaklaşık 2,5 ay sonra polise teslim oldu, M.A. ise ailesine teslim edildi. Ersin T. hakkında çocuğun kaçırılması ve alıkonulması suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle 5'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Tutuksuz yargılanan Ersin T. bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Ersin T., M.A. ile kendi rızası ile kaçtıklarını belirterek, "M.A.'nın halası ile resmi nikahlı evliyim. M.A. ile aramızda gönül ilişkisi gelişti. Ailenin de durumu anlaması üzerine birlikte anlaşarak kaçtık. Bir arkadaşımın evinde 2.5 ay kadar birlikte kaldık. Bu süre zarfında da M.A.'nın rızasıyla cinsel birlikteliğimiz oldu. Polisin beni araması üzerine polise teslim oldum. O günden bu güne M.A.'yı göremedim. 1 ay kadar önce de eşime boşanma davası açtım" dedi.

İFADE DEĞİŞTİRDİ

Polisteki ifadesinde Ersin T. ile kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini anlatan M.A. ise duruşmada ifade değiştirdi. Ersin T.'nin uzun süredir kendisine tacizde bulunduğunu öne süren M.A., şunları söyledi:

"Kimse bana inanmaz diye anlatmadım. Beni kaçırdığı gün mesaj atarak gelmezsem öldüreceğini söyledi. Bunu üzerine ben de onunla kaçtım. Götürdüğü evde döverek cinsel ilişkiye girdi, tecavüz etti. Ersin'i polisler arıyormuş. 2.5 ay kadar sonra polise gittik. Polisler bana seni Ersin'e teslim edeceğiz dedikleri için korktum ve Ersin'in lehine ifade verdim. Ayrıca tecavüze uğradığım duyulursa aileme teslim edilmeyeceğimi söylemişlerdi. Bu yüzden de kendi rızamla cinsel ilişkiye girdiğimi anlattım. Polise verdiğim ifadem bu sebeplerden dolayı gerçeği yansıtmamaktadır. Ersin'den şikayetçiyim."

Mahkeme hakimi M.A.'nın ifadeleri doğrultusunda Ersin T. hakkında ayrıca cinsel istismar suçundan suç duyurusunda bulunulmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Asliye Ceza Mahkemesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title