Haberler

Kız Arkadaşının Yakınları Tarafından Dövülen Liseli Genç Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Aydın'ın Söke İlçesi'nde, kız arkadaşının yakınları tarafından dövüldüğü öne sürülen ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen 17 yaşındaki Hüseyin Karataş, 3 günlük yaşam savaşını kaybetti. Hüseyin Karataş, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlanırken, olayla ilgili olarak 5 kişi gözaltına alındı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Adnan Menderes Mesleki Teknik Eğitim Lisesi öğrencisi Hüseyin Karataş, bir süre önce 16 yaşındaki L.U. ile tanışıp, arkadaş oldu. Genç kızın yakınları bu arkadaşlığı öğrenip, Karataş ile konuşmak istedi. Bunun üzerine Karataş, geçen 4 Temmuz'da bir grup arkadaşıyla, Abalaki mevkisindeki buluşma yerine gitti. Burada iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

BAŞININ AĞRIDIĞINI SÖYLEDİ

Kavgada, kız arkadaşının yakınları tarafından darp edilip, başını beton zemine çarpan Karataş, olayın ardından evine döndü. Yakınlarına başının çok ağrıdığını söyleyen Karataş, bir süre sonra bir arkadaşının doğum günü partisine katılacağını belirtip, tekrar evden ayrıldı. Ancak, başındaki ağrı daha da artınca Karataş, eve dönmek zorunda kaldı.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bunun üzerine yakınları Karataş'ı Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne götürdü. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Karataş, ilk müdahalenin ardından Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Karataş, bugün saat 02.30 sıralarında yaşamını yitirdi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Hayatının baharında yaşama gözlerini yuman Karataş'ın cenazesi, saat 16.00'da Söke Cemevi'nde kılınan namazın ardından Söke Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

POLİS 5 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Karataş'ı darp ettikleri ileri sürülen beş kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Karataş Adnan Menderes Söke Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (17)

FERİT:

BU ARAP ARAP KÜLTÜRÜ YÜZÜNDEN BİNLERCE İNSAN ÖLECEK . BU ARAP KÜLTÜRÜYLE MÜCADELE EDELİM

25
13
yanıtYanıtla
İYİ YAPMIŞLAR:

yanına arkadaşlarını alıpta ailenin yanınamı gittin onlarda dersini vermiştir iyyapmışlar. . . DELİKANLI ADAM BEN KIZINIZI SEVİYORUM ASLA VAZGEÇMEM DİYE MERTCE KARŞILARINA DİKİLSEYDİN DURUM BU HALE GELMEZDİ ÇAPULCULARI TOPLAYIPTA GİDERSEN SONU ÖYLE OLUR HERKEZİN KIZI NAMUSU ORTADA DEGİL

8
29
yanıtYanıtla
HALT YEMİŞSİN:

Ne olursa olsun öldürmeleri gerekmiyordu. namusdan bahsedenler en büyük namussuzluğu onlar yapıyorlar. bana burdan namus bekçiliğinden bahsetme sanki kıza kötü bişey yapmış. 17 yaşındaki kişi daha çocuk. senin gibi yarım akıllılar namusu öyle kolay sanıyorlar

yanıt33
yanıt3
GÜNDÜZ:

AKP GELDİK DEN SONRA KADIN ÇİNAYETLERİ ÇOĞALDI.

22
10
yanıtYanıtla
KADINKATİLİ:

EVET RTE AKPLİLERE GİZLİCE MESAJ GÖNDERİYOR KADINLARI MUTLAKA KATLEDİN, CİNAYET İŞLEYİN DİYE, SIRA SANA DA GELECEK. . BİR GÜNDÜZ VAKTİ SEN DE BİR KADIN CİNYETİ HABERİ OLACAKSIN. . KORKABİLİRSİN

yanıt1
yanıt0
Antalya/Amed:

17 yasinda bir gencin olumune sevinme. Seninde bir gun basina gelir ey zalim. Allahtan kork.

22
0
yanıtYanıtla
kızı kadını rahatsız etmeyeceksin:

olur böyle şeyler ama kimsenin kızına karısınada sarkmayın sonuç böyle oluyor

5
14
yanıtYanıtla
GÜNDÜZ:

ARAPLAR VATANDAŞLARI BU ÜLKENİN HUZURUNU BOZDU. ARAPLARI BU ÜLKEDE İSTEMİYORUZ

16
3
yanıtYanıtla
evlenmeden arkadaslikmi olurmus:

kizda suclu kuyruk sallamistir kizin ailesi hakli aslinda namus a uzanan eli kirmislar

6
9
yanıtYanıtla
Adınızı YazınSERKAN:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınAKP DENİLEN MELANET ÇETESİ TOPLU İNFAZLAR GERÇEKLEŞTİRECEK SONUNDA AKPDEN KURTULMADIKÇA ÜLKE DÜZELMEZ

7
7
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title