Haberler

Kız Arkadaşını Saati 3.5 Liradan Kiraladı

Güncelleme:

Genç adam, iPhone 6 çılgınlığını bir kez daha 'tüm çıplaklığıyla' gözler önüne serdi.

Çin'de yaşanan iki vaka, dünyada yaşanan iPhone 6 çılgınlığını bir kez daha 'tüm çıplaklığıyla' gözler önüne serdi. Söz konusu olaylardan ilki, Çin'in Liuzhou kentinde yaşandı.

Arkadaşlarının, sokakta çırılçıplak koşması halinde kendisine yeni bir iPhone 6 hediye edeceklerini söylemesi üzerine söz konusu bahse girmeyi kabul eden genç bir kadının fotoğrafları kısa sürede sosyal medyaya düştü.

İkinci vaka ise Şanghay'dan. Songjiang Üniversitesi'nde okuyan bir genç, hayalindeki iPhone 6 için para toplamak uğruna kız arkadaşını kiralığa çıkardı.

Kampusta pankart açan genç, fiyat listesini şöyle belirledi:

Saati 10 yuan (Yaklaşık 3.5 TL)

Günlüğü 50 yuan (Yaklaşık 18 TL)

Aylık paket 500 yuan (Yaklaşık 183 TL)

Ancak Çinli genç belli kurallar da koydu: "Beraber yemek yiyebilir, ders çalışabilir, oyun oynayabilirsiniz. Hesaplar Alman usulü ödenir. Cinsel temas yok".


Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (8)

begüm:

akllı telim yok almayıda düşünmüyorum ha yok diyede allahıma şükür ne öldüm ne bişey oldu hala yaşıyorum

37
3
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Bunlar türkiyede çalışsa 1 ayda evinide alır, Arabasınıda.

14
0
yanıtYanıtla
AYAZ:

NOKIA 3310 ''a devam :) ne fotomu çek diyen var ne müzik at diyen var ne zırt pırt şarz etme olayı var :) nede radyasyon olayı var

12
1
yanıtYanıtla
berna ,şule ne farkeder:

siz hala asgari ücreti tartışıyorsunuz , çokmuş gibi ,

7
2
yanıtYanıtla
HAYRAN:

çin MALI :)

6
0
yanıtYanıtla
ihsan:

arkadaşlar böyle birşey yok reklammış arkadaş çinde

2
0
yanıtYanıtla
matruşka:

Sovyetlerin dağımasından sonra tekrar süper güç Rusya olmasında Rus kadınlarla Türk erkeklerinin büyük katkısı olduğu muhakkak, Memlekette bu tür işlere gerekli ilgi fazlasıyla gösteriliyor.

1
1
yanıtYanıtla
Adımı Yazdım:

Kız yabancı dil bölümünden mezunmuş yabancı dili de var :)

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title