Haberler

Kız Arkadaşına Verdiği Parayı Alamayınca Kendini Astı

Güncelleme:

Bursa'da 38 yaşındaki fabrika işçisi, kız arkadaşına verdiği parayı geri alamayınca parkta kendini astı.

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde Uludağ Üniversitesi öğrencilerinin yaşadığı Görükle Mahallesi'nde iddiaya göre tekstil fabrikasında çalışan Erhan A. (38), 6 ay önce işten ayrılınca tazminat olarak aldığı 18 bin lirayı kız arkadaşı N.L.'ye borç olarak verdi. Bir süre sonra N.L. ile anlaşamayan Erhan A. parayı geri istedi. Eski sevgililer arasında borç yüzünden tartışma çıktı. 3 ay önce Erhan A., parkta karşılaştığı N.L.'yi bıçakla kovaladı ve zarfa koyduğu bir mermiyi yolladı. N.L.'nin şikayeti üzerine Erhan A. hakkında tehdit ve saldırı suçundan dava açıldı.

BUNALIMA GİRDİ

Bunalıma giren Erhan A., evinin yakınlarında bulunan Harmanlık Parkı'na gelerek iple kendini ağaca asarak hayatına son verdi. Sabah saatlerinde yoldan geçen vatandaşlar cesedi görünce durumu polis ekiplerine bildirdi. Erhan A.'nın cesedi, polisin incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinde bir de Erhan A.'nın yaşadıklarını anlattığı mektup bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Uludağ Üniversitesi Görükle Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (23)

AKP İSTİFA !!!:

AKP GELDİ DÜZEN BOZULDU .HAYALDİ KABUS ODU !!!

25
21
yanıtYanıtla
ahahahamursel.abdurrahman@gmail.com:

oha :)) akp ye karşı çıkan zihniyetin ne kadar cahil ne kadar boş beyinli olduğunun güzel bir örneği olmuşsun kardeş allah kurtarsın :))

yanıt0
yanıt0
ay gülay.gul@hotmail.com:

bunu akp ile ne alakası var burnunuz düşse ak parti yaptı diyeceksiniz ne kadar cahilsiniz..

yanıt0
yanıt0
AVUKATaliozdemir@hotmail.com:

aile ve kadından sorumlu eski bakanın fatma şahinin yasanın çıkması ile vebali var. dağılan yuvaların altında ahrette kalır. aile bütünlüğü yasasına göre kadın eşim bana hakaret tehdit ve basit yaralamada bulunuyo dahi dese iftira atsa erkeğe 6 ay uzaklastırma veriliyo, evli olmayada gerek yok sevğili olsan yeter

yanıt0
yanıt0
1071:

karı kıza güvenilir mi / ŞEYTAN onlar

28
18
yanıtYanıtla
Dogan:

o kizda çeksin vicdan azabindan...

36
1
yanıtYanıtla
Adalet nerde ulan !!!:

Adam haklıyken haksız hale gelmiş. neden? çünkü hukuk yok. Bu düzen alacaklıyı cezalandırıyor. Üçkağıtçı ve hırsızsan sana hiiç bişey olmaz. Birde haklı olanları hapse attırırsın. Tehdit mesajı 5 aydan başlar cezası. kendini asmasaydı birde 5 ay içerde kalacaktı , yazık Cinnet geçirmiş olmalı

29
0
yanıtYanıtla
selami KAYA:

sen ne diye 18 bin lirayı kıza verdin

26
2
yanıtYanıtla
anlaşıldı selamiabc@yahoo.com:

senden borç istenmez

yanıt0
yanıt0
selami kayakaya_235@hotmail.com:

18 bin borç olmaz ama 100.300.500 tamam da

yanıt0
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title