Haberler

Kıyı Ege Belediyeler Birliğinin Bütçesi Onaylandı

Güncelleme:

Kıyı Ege Belediyeler birliği Ekim ayı encümen toplantısı Narlıdere Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirildi.

Kıyı Ege Belediyeler birliğinin 2015, 2016, 2017 yıllarını kapsayan bütçesinin görüşülüp oylandığı toplantıya Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan, Konak Belediye Başkanı Sema Pektaş, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Aslan, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Enes Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Kalkan, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve bu belediyelerin elli iki meclis üyesi katıldı.

İller Bankası payları düşüyor

Ekim ayı encümen toplantısında görüşülen Kıyı Ege Belediyeler Birliği'nin 2015, 2016, 2017 yıllarını kapsayan bütçesi, oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda ayrıca birliğin 2015 yılı için hazırladığı çalışma programı görüşüldü ve yapılan görüşmeler neticesinde meclis tarafından oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda bir konuşma yapan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur birliğin sorunları ve yapmayı planladığı çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Batur "Kıyı Ege Belediyeler birliği olarak seçimlerden sonra ilk seminer çalışmamızı Türkiye Belediyeler birliği ile uzun zamandır ihmal ettiğimiz bir bölge olan Zonguldak'ta gerçekleştirdik. Zonguldak Belediye Başkanımızın ev sahipliğinde çok verimli geçen seminerimizde e önemli konulardan biri olan Belediyelerimizin en büyük sıkıntısı olan 30 Mart sonrası ilçe belediyelerin iller bankasından aldığı paylar görüşüldü. Kanun açıkça belirtilmesine rağmen iller bankasından gelen rakamlar belediyelere geçmişe göre düşük olarak gönderiliyor. Türkiye Belediyeler birliğini ve iç işleri bakanlığını encümen üyelerimizle ziyaret ederek Belediyelerin içinde bulunduğu bu sıkıntıyı Ankara'ya iletmemiz gerekiyor" dedi.

Birliğe iki yeni üye

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ekim ayı toplantısında ayrıca Milas Belediyesi ile Ağrı Patnos ilçesine bağlı Dedeli Belediyesi birliğe katılmak için gerçekleştirdikleri başvuru meclisin onayına sunuldu. Gerçekleştirilen oylama sonucu Milas Belediyesi ve Dedeli Belediyesi de birliğe oy birliği ile kabul edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdül Batur Güzelbahçe Narlıdere Ege Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title