Haberler

"Kıyamet Günü" 30 Mart Pazar Show TV'de

Güncelleme:

26 Aralık 2004'te, dünyanın en büyük tsunamisi, Güneydoğu Asya kıyısını vurdu ve 300.000 insanın ölümüne sebep oldu.

GERÇEK BİR HAYAT HİKAYESİNDEN UYARLANAN "KIYAMET GÜNÜ" 30 MART PAZAR SHOW TV'DE!

26 Aralık 2004'te, dünyanın en büyük tsunamisi, Güneydoğu Asya kıyısını vurdu ve 300.000 insanın ölümüne sebep oldu. Her bir kayıp dünya üzerindeki sayısız ailenin yaşamını değiştirdi. Bu ailelerden birinin gerçek hikayesi olan "Kıyamet Günü"; Maria, Quique, Lucas, Tomas ve Simon'un gerçek hikayelerini anlatıyor.

2004'te Hint Okyanusu'ndaki bu tsunamide hayatta kalmayı başaran bir ailenin güçlü ve etkileyici hikayesini anlatan Kıyamet Günü'nün başrollerinde, Naomi Watts ve Ewan McGregor yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise J. A. Bayona oturuyor.

Maria, Henry üç oğullarıyla beraber Tayland'a kış tatillerini tropikal bir cennette geçirme isteğiyle giderler. 26 Aralık sabahı, Noel kutlamalarının ertesi günü, ailece havuz başında dinlenirlerken dünyanın merkezinden gelen korkunç bir gürültüyle irkilirler. Maria korkudan donakalmışken, otelin duvarları ardından gelen kara bir su hikayeyi başlatır.

Türkiye'de 2012 yılında sinemalarda gösterilen "Kıyamet Günü" 30 Mart Pazar akşamı saat 21.30'da Show Tv ekranlarında olacak!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Show Tv Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title