Haberler

Olay Kadın Kıvılcım Ural Konuştu: 6 Yıldır Kaan'layım

Güncelleme:

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin iki hafta önce dudak dudağa görüntülenen Kıvılcım Ural, Tangöze ile 6 yıldır beraber olduklarını söyledi.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin iki hafta önce dudak dudağa görüntülendiği Kıvılcım Ural, sessizliğini bozdu. Tangöze'nin geçen hafta da bir AVM'de eşi Seçkin Piriler'le öpüşürken görüntülenmesinin ardından konuşmaya karar veren Ural, çarpıcı iddialar ortaya attı.

EVLENMELERİNDEN ÖNCE BAŞLADI

"Bu ilişkiyi 6 aylık bir maceraymış gibi göstermeye çalışıyorlar ama değil. Onlar 2010'da evlendi, biz evlenmelerinden bir yıl önce beraber olmaya başlamıştık.
Yani bizimki uzun zamandır devam eden bir hikaye. Karşı taraf da (Seçkin Piriler) bu aşkın yıllardır sürdüğünü biliyor. Ama ortaya çıkınca bir anda atağa geçti işte.

(Kıvılcım Ural ile Kaan Tangöze'nin iki hafta önce basına yansıyan bu fotoğrafı çok ses getirdi.)

"SEÇKİN'İN KAFASI KARIŞIK"

İlişkimizi saklayacak olsaydık Asmalımescit'e gitmezdik. Bizim basına yansıyan öpüşme fotoğrafımız da yeni değil, Kaan'ın Zorlu PSM'deki solo albüm konserinin olduğu gece çekildi. Ortaya çıkması da bizi etkilemedi. Karşı tarafın kafası karışık, boşanmayı bir istiyor, bir istemiyor. Bakalım.

"ZORAKİ OLDUĞU ORTADA"

Kıvılcım Ural, Seçkin Piriler'in geçen hafta bir AVM'de eşi Kaan Tangöze'yi öperken çekilen fotoğraflarıyla ilgili şöyle dedi: "Zoraki bir şey olduğu ortada, görünen köy kılavuz istemez. Bizim haberimizin çıkmasının hemen ardından böyle bir fotoğraf vermesi talihsizlik."

(Olay fotoğrafın basına yansıma-sından bir hafta sonra da Seçkin Piriler, bir AVM'de eşi Kaan Tangöze'yi öperken böyle görüntülendi.)

Öte yandan Kıvılcım Ural sosyal medya hesabı Twitter'dan "Ben hiç bir yere açıklama yapmadım. Sosyal medyada &çeşitli gazetelerde hakkkımda çıkan haberlere itibar etmeyiniz." açıklamasını yaptı.

İşte Ural'ın o açıklaması;

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seçkin Piriler Kaan Tangöze Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (35)

gsimgesa:

Senin ailen varsa SEN utanmiyomusun evli iki vocuklu adamla opusmeye terbiyesiz

88
3
yanıtYanıtla
Isyankar:

Utanmiyoda 6 yildir birlikteymis ama ne kurnaz evli adamla birlikte oluyor

54
2
yanıtYanıtla
sülo:

evlenmeden once bırlıktelıgi basladıysa, neden seckin pirilerle evlendi, kımıyle evlenılır, kimiyle eglenılır olay bukadar basıt

40
4
yanıtYanıtla
erdal erman amasya:

utanmaz bi kendine bak bide o benim sexi sarışınıma bak bide iki tane yavrusu var benim güzelim sarışınımın

30
8
yanıtYanıtla
Thme:

utanmaz pislik kadın böle bir hatayı yapıyosun bari ortalığa çıkıp da altı yıldır var deme yüzsüz

37
1
yanıtYanıtla
eda:

çok marifet sanki evli çocuklu adamla birlikte olmak birde utanmadan söylüyor

37
1
yanıtYanıtla
...:

Şimdi ne demeli bu işe suç kimde kadınlarda mı birbirlerine göz yumum biri evliliğini biri de ilişkisini devam ettirdiği için?Erkekte mi tekiyle doymadığı için?

29
0
yanıtYanıtla
............:

evlenmelerinden önce birlikteyse neden seçille evlendide seninle evlenmedi. . . . böye devam ettin 6 sene. . . 2. kadın olmak çok mu iyi. . . bence seçili daha çok sevmiş bide üstüne 2 de çocuk yapmış. . . sen ne geziyon hala. . .

22
2
yanıtYanıtla
Sibel:

Tepeden tırnağa haksızsın bari sus konuşma.aslolan meşru olan mı gayrı meşru olan mı? Utanmasa mahkemeye verecek

20
0
yanıtYanıtla
PELİN O6:

kaan dayak yemiş gibi uysal görünüyor.

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title