Haberler

'Kıvanç Tatlıtuğ' Başka Diziyle Ekrana Gelecek!

Güncelleme:

Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü paylaşacağı Siyah Beyaz dizisi ile alakalı izleyenleri üzecek bir iddia ortaya atıldı. Ay Yapım, "Siyah Beyaz" projesi ile ilgili basın açıklaması yaptı.


Siyah Beyaz dizisi ile alakalı çıkan son haberlere göre ise, Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisinin iptal olduğu iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde diziye yeni bir oyuncunun katılmasıyla beraber senaryo krizi haberleri Kıvanç Tatlıtuğ tarafından yalanlanmıştı.

Buna göre güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün dizinin erkek dizisi olduğunu söylemesi ve Kıvanç Tatlıtuğ'un ise ilk bölümlerde çok fazla kötü adam olarak görünmek istemediği, bu nedenle de Siyah Beyaz dizisinin iptal edildiği iddia ediliyor.

SİYAH-BEYAZ DİZİSİ BAŞLAMADAN BİTTİ

Defalarca yazılan senaryo yapım ekibinin de içine sinmedi ve diğer roller için Erkan Avcı ile Devrim Yakutla da anlaşılmasına rağmen Siyah Beyaz dizisi iptal edildi denilsede Ay Yapım', "Siyah Beyaz" projesi ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Ünlü oyuncuların dizinin konusunun içlerine sinmediği söylenerek, dizide oynamak istemedikleri onun yerine Star Tv'nin yeni projesi olan Cesur ve Güzel dizisinde başrol oynayacakları iddiaları ortaya atıldı. Bunun üzerine Ay Yapım'dan Siyah Beyaz projesi ie ilgili bir basın açıklaması geldi.

YENİ PROJE CESUR VE GÜZEL

Açıklamada senaryosunu Sema Ergenekon'un ve Eylem Canpolat'ın yazdığı, önümüzdeki Eykim ayında tv ekranlarına gelmesi planlanan Siyah Beyaz dizisinin yazım çalışmalarının halâ devam ettiği, dizinin sezon ortasında çekimlere hazır hale geleceği açıklandı. Ayrıca takvim farklılıkları nedeni ile Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün Ay Yapım'ın bir diğer yeni projesi olan Cesur ve Güzel adlı dizisi ile Eylül ayında Star Tv ekranlarında olacakları bildirildi.




Kaynak: Bültenler / Magazin

Tuba Büyüküstün Kıvanç Tatlıtuğ Ay Yapım Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title