Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ 'Vikings' Dizisinden Rol Kaptı

Güncelleme:

Rol aldığı dizi yayından kalkınca hayal kırıklığı yaşayan yakışıklı oyuncu, Fransız bir yapımcı yardımıyla 'Vikings' dizisine dahil oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ'un ABD'ye gitme nedeni ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Amerikan yapımı Vikings dizisinin üçüncü sezonunda rol alacak.

ÜÇÜNCÜ SEZONDA ROL ALACAK

'Kurt Seyit ve Şura'nın düşük reytingler yüzünden yayından kalkmasından sonra hayal kırıklığı yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ parlak günlerine dönmek için yeni bir hamle yaptı. Fransız bir yapımcı yardımıyla 'Vikings' (Vikingler) dizisine konuk oyuncu olarak dahil oldu.

Tatlıtuğ, Türkiye'de CNBC-E'de yayınlanan dünyanın en popüler dizilerinden olan yapımın 3. sezonunda iki bölüm oynamak için anlaştı. Ancak karakterinin sürekli olması için görüşmeleri sürdürüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kurt Seyit ve Şura Kıvanç Tatlıtuğ Magazin Haberler

500

Yorumlar (44)

leylamobilWeb@haberler.com:

Türkiyedeki tek yakışıklı erkek hollywoodlarda oynamak yakışır sana türkiye standartlarn çok üzerindesin hem yakışıklı hem çok iyi bir aktör fiziğide on numara her şeyi ile mükemmel ideal bi erkek

48
20
yanıtYanıtla
Levent Karayumruk:

Ey Kürtler, sizinde varmi böyle Sanatciniz. Aah , siz ne anlarsiniz, ancak sabah Aksam Damardan KARI gibi aglamasi bilirsiniz.

18
33
yanıtYanıtla
artistler,kimin kuludur,,,?:

Artistlik, diye bir meslek, bati patentlidir, bati ise , hiristiyandir, hiristiyanlik diye bir inanc sistemi, tahrif edilmis, asli degistirilmistir, , hic bir gecerlilgi yoktur, , hak din islamdir, , kurtulusa ermek isteyenler, , 5 vakit namaz kilip , bolbol kuran kerim okusunlar, , bilim teknoloji üretsinler, , oyun ve eglence günahtir yasaktir, , ve haramdir, , ahirette bosa gecirilen zamanlardan ALLAH, , hesaba cekecektir.

19
17
yanıtYanıtla
Aygun IsmayilovamobilWeb@haberler.com:

insan televizyona bakinca midesi bulaniyor,buluyorlar kadin gibi kiviran erkekleri sinir oluyorum,kivanc dunya standartlarinda bir oyuncu hemde yakisikli turk evladi,Yusuf guzelliyi denen bir deyim vardirkiskanmayin turk oyuncu diye dunyada taninacak sevinsenize yahu

27
6
yanıtYanıtla
Mehmet Tas:

Sen git Oralarda 5. sinif konuk oyuncu Ol , Ülkeni birakip, Zamaninda Cüneyt Arkin Beyefendiye , ne teklifler gelmisdi , ama Adam Birakmadi Memleketini, Aslanim Makocoglu, , Senin gibiler 3 -5 kurusa Vatandasligini bile degisdirir. Sana kizmiyorum sana prim verenlere lafim.

11
21
yanıtYanıtla
ADANALI İSMAİL:

ÖLE BİR DİZİDE HER HALDE FİGÜRAN OLUR. ABARTMAYIN OKADAR BE KARDEŞİM. HANİ ANLAMASAK NEYSE. SONU AHLAKSIZLIK OLAN BİR DİZİ DE OYNADI DİYE AAAA YAKIŞIKLI. PEH KADIN GİBİ SARIŞIN MAVİ GÖZLÜGERÇİ ALLAH YARATMIŞ YADANDAN ÖTÜRÜ SÖYLENMEZ AMA ERKEK DEDİĞİN ESMER SİYAH SAÇLI OTURAKLI DELİKANLI DURUŞU OLUR O NE ÖYLE YA KARDEŞİM.

7
22
yanıtYanıtla
Tc Mobil-IOS:

Benim icinde islamin bir gecerliligi yok Allah gonlumde yeter bana once insAn olun la koyunlar makarnacilar

4
23
yanıtYanıtla
bug:

vikings de basrolu hakediyor ve yaparda

15
10
yanıtYanıtla
ADANALI İSMAİL:

ANLAŞILDI DİZİDE FİGÜRAN EKSİKLİĞİ YAŞANIYOR. BECERİRMİ ACEBA BELKİ. . . ZANNETMİYORUMDA NEYSE GÖRECEZ NASİPSE. . . BELKİ.

9
16
yanıtYanıtla
sewinç:

gercekten vikingler cok güzel bir dizi. . aslında bir tarih anlatıyor arkadaslar izlemenizi isterim mükemmel bir yapım. . . İNŞALLAH DOGRUDUR kıvanc diziye tipiyle yakısır. . .

11
13
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title