Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ ve Murat Boz Günde Bir Kilo Et Yiyor

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve pop müziğin başarılı ismi Murat Boz, formda kalabilmek için günde bir kilo et tüketiyor.

Oyunculuğunun zirvesindeki Kıvanç Tatlıtuğ ve pop müziğin sevilen sesi Murat Boz, sadece yetenekleriyle değil, fit görünümleriyle de dikkat çekiyor. İki ünlü de formda kalabilmek için aynı yöntemi uyguluyor. Tatlıtuğ ve Boz, fit kalabilmek için her gün bir kilo et yiyor. Protein ağırlıklı diyet yaptığını belirten Kıvanç Tatlıtuğ, spor hocasının verdiği listenin dışına da asla çıkmıyor. Ünlü bir restorana haftalık et siparişi veren ünlü oyuncu, dinlendirilmiş etleri düzenli olarak her gün birer kilo halinde alıyor. Tatlıtuğ, dizi çekimleri için bulunduğu Rusya'da da günde 1 kilo et yemeye devam ediyor.

ETLER KURYEYLE GELİYOR

Sesi ve şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran Murat Boz da tıpkı Kıvanç Tatlıtuğ gibi iyi bir görünüme sahip olmak için çok çalışıyor. Bir dönem maydanoz suyu içerek fazla kilolarından kurtulan Boz, tekrar kilo almamak için işi sıkı tutuyor. Ünlü şarkıcı da günde 1 kilo fırında kızartılmış kuzu eti yiyerek formunu koruyor. Boz yediği etleri de kendisi seçiyor ve Tatlıtuğ gibi İstanbul'da gözde bir kasapta özenle muhafaza ettiriyor. Murat Boz'un seçtiği ve kendi damak tadına uygun olarak hazırlanan etler, sanatçı nerede olursa olsun günlük olarak kuryeyle gönderiliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Murat Boz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (6)

waybeecaneraslan_bio@hotmail.de:

Garibim eti ayda bir zor goruyor.ayda ikide belki yiye biliyor.hic olmadi kurbanda ise son sansi yedi yedi yoksa bir sene daha beklemek zoru da.bu ve boyle arkadaslarda protein diyeti yapiyor.aslinda mantiksiz birsey degil eger fitness yapiyorsan heleki birde body bidung dedikleri kas sporu yapiyorsan.meyve sebze ve protein diyet en mantikli metotlardan birisidir alinan kilo kas halinde alinir.ama sunu da unutmayalim ki.dunya atmosferini en cok hayvan diskilari zararveriyor.bir kilo hayavan diskisi gunde kirbin arabanin attigi gazdan daha tehlikeli.onun icin az ama oz yigelim derim.israf gunahtir.hep dana degil birazda balik ye ot sebze yee meyve ye.ama milleti rahatzis etme.kaybol simdi

10
4
yanıtYanıtla
emekliemeklimuftu@hotmail.com:

Genel kültür bilgisi olarak kaydediyorum:'Erişkin bir erkek sanatçı,günde 1 kilo et tüketir.'

11
3
yanıtYanıtla
REDSONICskyfr@hotmail.com:

İYİ GÜZEL AFİYET OLSUN. BU ÜLKENİN DAR GELİRLİ VATANDASI YILDA KİŞİ BASINA 5 KİLO ET YİYEMEZKEN SU HABERLERİ GÖRÜNCE İŞTE HAYAT FARKLILIĞI DİYORUM. SÖZÜM MURAT BOZ İLE KIVANÇ A DEĞİL YANLIŞ ANLAŞILMASIN. ZOR GEÇİNEN KİŞİLER VAR. ONLAR EKMEK YOKSA PASTA YERİZ DİYEMİYORLAR MAĞLESEF!!!!

9
1
yanıtYanıtla
Alperdd@dd.com:

Adam ne istiyorsa yerde boyle sacma sapan haber yapanlar acaba neyi amacliyor..Dunyada hicbir kimseye faydasi olmayan ve haber degeri tasimayan birseyi haber diye yazmak bir akil eksikliginin gostergesidir..Yaptiginiz her isin hayirli bir amaci ve sonucu olsun

4
1
yanıtYanıtla
ÖZLEMozlem2003@windowslive.com:

AH AH NERDESİN EKCCC

1
3
yanıtYanıtla
Şafak Ersafak112@gmail.com:

Beter ol nickli kişi; herkes kazancını yiyebilir. umarım Allah seni açlıkla terbiye eder.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title