Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ, Sosyal Medyaya Veda Etti

Güncelleme:

Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medyaya veda ettiğini duyurarak "Bu platform da daha demokratik bir ortama gelene dek hiçbir paylaşım yapmayacağımı bildirmek istiyorum" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ darbe girişimine karşı paylaşım yapmadığı gerekçesi ile sosyal medyadan eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Yakışıklı oyuncu hakkındaki eleştirilere sert çıktı.

HİÇBİR PAYLAŞIM YAPMAYACAK

Instagram hesabından yaptığı açıklamayı Tatlıtuğ şu sözlerle bitirdi:

"Bu platform da daha demokratik bir ortama gelene dek hiçbir paylaşım yapmayacağımı bildirmek istiyorum. Güneşli güzel günlere inanan, insanların birbirini kırmamak için çaba sarf ettiği, bayrağımız altında huzurla yaşayacağımız günlerin çabucak gelmesi dileğiyle.. Allah'a emanet olun."

İşte Kıvanç Tatlıtuğ'un açıklamalarının tamamı:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Magazin Haberler

500

Yorumlar (19)

KARA:

NOLUR YAP LA SEN YAPMASSAN NE YİYİP İÇİCEZ . . .

19
11
yanıtYanıtla
Kenan:

Gezi olaylarinda iki üc agac icin neden o zaman hemen bir yerini yirtmaya baslamistin o zaman , senin icin zaman o zamandi demekki gezizekali Vatan haini seni .

17
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Vah vah KIvanc, tek derdimiz zaten bu durumda senin sosyal medyada yer alip almamandi

20
2
yanıtYanıtla
kendime sarılır donarım:

Güle GüLe Kardeş Gerçek Vatan SahipLeri Her Gece Nöbette. Dün 3-5 Nöbetimde Sanatçı Ne Demek ne İş Yapar Ne yapması Gerekir. Hangi Özelliklere Sahip Olması Lazımdır Derken Şimdi ki Adına Sanatçı Denilenler Ülkeye Lazımmıdır Derken Bütün Arkadaşlar fazLa Konuşamadık yani Citroen Olsun Gitsin Dedik dahada Başka bi Söz bulamadık. yani Konuşulcak Tarafınızda Kalmamışken ilk Paket Sen Oldun. Güle Güle Kardeş fransa çok Demokrattır Tavsiye Ederim. Sende Allaha Emanet Ol.

18
4
yanıtYanıtla
HGLD:

MİLLETİ BU ZAMANDA TERKEDİP DEMOKRASİYİ SAĞLAYINCA GELECEKSEN CANIN CEHENEMME DEFOL GİT

8
13
yanıtYanıtla
hala anlamadın mı derdiniz ağaç değil..:

ben bu adamların GEZİ deki tavrını DARBE de görmedim. . Biz zaten buların ne olduğunu biliyorduk ama herkes görmüş oldu. . bu bir not olarak bir kenara yazıldı. .

7
10
yanıtYanıtla
z.b:

cehennemin dibi, ne kadar yolun var hiç gelme kansız

8
9
yanıtYanıtla
Recep Atli:

En mantikli karar. Sosyal medyada yapilan en ufak bir elestiri kanun hükmünde kararname ile hapis cezasina cevrilecektir. Hapiste yapilan iskence resimlerini gördükten sonra Kivancin cok dogru bir karar verdigi ortaya cikiyor. O hal demek demokrasiyi iptal etmek demektir. Demokrasi bitmistir.

8
7
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Demokrasi nedir sorusuna yanit: Sen simdiye kadar ögrenmediysen demokrasinin ne oldugunu, bundan sonrada ögrenmesen olur. Gecmis olsun.

yanıt0
yanıt0
Milli akademisyen:

Sana öyle ihtiyacımız vardı ki, iki dudağının arasından çıkacak söze bakıyorduk. Ulan herkes kendini birşey sanıyor. Sanki filozof sanki mütefekkir

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title