Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ, Rol Arkadaşı Olarak Serenay'ı İstiyor

Güncelleme:

Rol aldığı son dizisi 'Kurt Seyit ve Şura'da beklediği reytingi alamayan yakışıklı oyuncu, yeni dizisi için rol arkadaşı olarak Serenay Sarıkaya'yı istedi.

"Kurt Seyit ve Şura"yla hayal kırıklığına uğrayan Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni yayın döneminde başlayacak dizisi için partner aranıyordu. Tatlıtuğ sözleşmeli olduğu Ay Yapım'a, Serenay Sarıkaya ile oynamak istediğini belirtti.

"PARA MUTLULUK GETİRMİYOR"

Kıvanç Tatlıtuğ'un bu isteğini duyan Serenay Sarıkaya'nın da bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. Tatlıtuğ bir röportajında konuya ilişkin şöyle demişti: "Hayatımın olgunluk dönemine giriyorum. Popülerlik, para insana mutluluğu ya da değerli anları getirmiyor. Ailemi, dostlarım ve partnerimle edindiğim geniş ailemi, cam bir kavanoza koydum, taşıyorum. Kırılmasın diye uğraşıyorum."

"GELECEK YIL SON DİZİMİ ÇEKECEĞİM"

"Kerem Çatay'la bir dizi daha yapacağız önümüzdeki yıl. Sonra bu tempoda, uzun soluklu, bir dizi daha yapmayacağım gibi hissediyorum. Sinemayla oyunculuk sevdamı devam ettireceğim."


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kurt Seyit ve Şura Serenay Sarıkaya Kıvanç Tatlıtuğ Ay Yapım Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

Fatos:

Sanki koy agasi serenayi isterem fahriyeyi istemem

48
0
yanıtYanıtla
A.H.:

Bu Serenayi gormekten biktik artik!! Bunu kim basimiza sanatci yapti anlamiyorum!!

43
1
yanıtYanıtla
A.H.:

Bu kiz parali sevgililerinin sayesinde buralara geldi!!

16
6
yanıtYanıtla
y8:

Süper olur.Oyunculuk konusunda milletin gözü kör herhalde ,bu kız kendini kesinlikle geliştirdi ,gayet iyi meccezirde bunu zaten ispatladı. Eski toy fotoğraflara bakarsan gayet tipi oturdu ve güzelleşti ,enerjisi,elektriği süper. Ayrıca üniversitelerde anası babası okusun diye gönderip ,ailesinin ruhu duymadan sırf paralı diye olmadık adamlarla orda burda arabalarda gezen ne naneler yiyen bır sürü genç kız var .Bu kız meşhur olduktan sonra adı o adamlarla anıldı ,adamlar bu sektörden bile değil torpille ne alakası var .Baya kendi alninin teriyle buralara geldi kiskansanizda bu böyle ,havalı,güzel,ve asla dislek falan da değil. Her gün haberini yapmasalarda meşhur zaten ihtiyacı yok ki buna .Tuba Büyüküstün güzel olabilir evet doğal güzellik ama soğuk,serenayin elektriği,enerjisi yok .Onu izlemek istedim fakat hiç bır dizisinde 2 bölümden fazla tahammül edemedim rolü geçirmiyor enerji yok ,hep aynı ifade bır şeyler eksik.Serenay hastası değilim ama doğruya doğru.

7
10
yanıtYanıtla
dennnz:

hahah serenay bu adamla aynı dizide rol alsın onunlada aşk yaşar kız sülk gibi yapışıyo her reklam , film çektiği adamlara

16
0
yanıtYanıtla
JK:

Bir kere Serenay hic yetenekli degil, cok yapmacik bir oyunculugu var!! Bu kizi da basimiza oyuncu yaptilar ya artik!!

13
2
yanıtYanıtla
kıvanç tatlıtuğ:

bide serenaya yapışıyım bırakıcam bu işi

15
0
yanıtYanıtla
hadii bakalım:

yakışır kıvancıma daha iyilerine layıksın biraz aramalı yaaaaaaaaaaa

3
11
yanıtYanıtla
bebek:

Birde guzelle oynamada yetenekli biriyle oyna o zaman tutar oyunculuk önemli gerçekten güzellik değil. Kadını güzellikle bağdaştırmayın.

10
3
yanıtYanıtla
Fatos:

Iyi serenay bundan kac yas küçük abisi gibi duruyo nasil olcakmis ki kivancda artik yasitini bulamıyorum hep 90 lar

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title