Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ Lüks Arabalarını Satıp Arazi Aracı Aldı

Güncelleme:

Sahip olduğu tüm lüks araçları satan Kıvanç Tatlıtuğ, kendini dağa bayıra vurma kararı aldı. Oyuncu, aldığı arazi aracını modifiye için servise verdi.

MOTOSİKLETLE DOLAŞMAYA BAŞLAMIŞTI

Kıvanç Tatlıtuğ, son dönemin modasına uyup özgürlüğü doğada aramayı seçti. Oyuncu, geçtiğimiz yıllarda garajındaki pahalı tüm araçlarını satıp motosikletle dolaşmaya başlamıştı.

70 BİN LİRAYA ALDI

Tatlıtuğ, şimdi de 70 bin lira para sayıp ikinci el bir Chevrolet Tahoe Sport marka cip aldı. Oyuncu, doğa gezilerine çıkacağı yeni aracını, özel aksesuvarlar taktırmak için modifiyeye verdi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (26)

İnsan TRMobil-IOS:

5-6 salak var durmadan her yere oylar HDPye yazıyor geri zekalılar kimi kandıracaksınız böyle halk ne mal olduğunuzu çok iyi biliyor

27
38
yanıtYanıtla
yakisikli balikkesirlimobilWeb@haberler.com:

Oyumuz HDPye

12
41
yanıtYanıtla
Müge YurdagülMobil-IOS:

Yaşasın AKP

7
30
yanıtYanıtla
trollerMobil-ANDROID:

ne kadar hdp diyip dursanizda buralarda o baraji GECEMEYECEKSİNİZ!!

19
13
yanıtYanıtla
doktorMobil-IOS:

vah vah bari oyunu HDP YE VER DE DOĞRU BIR ŞEY YAP

7
20
yanıtYanıtla
Fatih ÇamlıcalıMobil-IOS:

Oyum CHDP'ye.

3
23
yanıtYanıtla
mhp69mobilWeb@haberler.com:

yakısır. Kardesıme.

9
9
yanıtYanıtla
...:

haberin saçmalıgına bak bu adamın 70 bin tl lik arabayı almak için diger arabalarını satmasına gerek yok ki parasını arazi aracına yatırdı ne demek ya adamın milyonlarca lira eden arabaları var diger araçlarını sattıgını nerden biliyorsunuz sırf haber yapmak için yapmadılarsa bende bir şey bilmiyorum 70 bin tl bu adamlar için para bile degil

17
1
yanıtYanıtla
hbmobilWeb@haberler.com:

Hayranim bu adama

8
6
yanıtYanıtla
anti k-malistMobil-ANDROID:

gercekten cok merak etmistik bu adamin arabalarina ne oldu acaba yeni alacak mi falan filan bizi aydinlattiniz tesekkurler

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title