Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ İlk Defa Askeriyede Görüntülendi

Güncelleme:

Bedelli askerliğin onaylanması için soluğu askeriyede alan yakışıklı oyuncunun arkasından uzun dönem askerlik yapan gençler uzun uzun baktı.

Bedelli askerliğin onaylanmasının ardından soluğu askerlik şubesinde alan ünlüler kervanına Kıvanç Tatlıtuğ da katıldı.

"ÇAY İÇMEYE GELDİK"

Oyuncu arkadaşı Berk Erçer'le erken saatlerde Halıcıoğlu Askerlik Şubesi'ne giden Tatlıtuğ; yoğun ilgiyle karşılaştı. Gazetecilere, "Çay içmeye geldik" esprisi yapan aktör, asker hayranlarıyla fotoğraf da çektirdi.

UZUN DÖNEMLER KIVANÇ'IN ARKASINDAN UZUN UZUN BAKTI

Uzun dönem askerlik yapan gençlerin, şubeden çıkan yakışıklı oyuncunun arkasından uzun bakması dikkatlerden kaçmadı.

"NASIL PROFESÖR OLABİLİRİM"

Çıkışta muhabirlerle sohbet eden Tatlıtuğ, tecilini uzatmak için okumaya devam ettiğine dair çıkan 'profesör olacak' haberlerine de açıklık getirdi: "Yabancı dilde edebiyat okuyorum. Nasıl profesör olabilirim? Türkiye'de pratik yapamıyorum. İngilizcemi geliştirmek için yurt dışında da eğitim alıyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (97)

AskerimMobil-ANDROID:

Sen Sosyete oğlusun yazıktır İncitme Ananı; Ver 18.000 TL Fakirler Kurtarsın Vatanı.!!!!!

76
3
yanıtYanıtla
ayhanMobil-ANDROID:

sen gel 18 ay askerlik yap gururlan adam 18 bin veripte grurlansin yazik çok yazık

53
3
yanıtYanıtla
EfeMobil-IOS:

Bu askerligin madem bi bedeli var ,18 ay en güzel çagımızı verdik ,peki bunun bedelini kim ödicek ,madem bi bedeli var sa bizim 18 ayin parasınıda bize verin , vatan dedik namustur dedik aylarca leş gibi yemek yedirdiniz ,süründürdünüz hakaret ettiniz , bunlar ne olacak ,, elin oglu cay içmeye gitmiş askeriyeye lan biZ bi bardak cay için bir saat sogukta kuyrukta bekliyoduk ,, adeletin bumu dünya ..

39
2
yanıtYanıtla
sa:

hakkım akp ve akplilere haram olsun 18 ay askerlik yaptım çağırsalar seve seve yine yaparım. ben askerlik yaparken apo alındı osman pamuk oğlu büyük oporosyonu yaptı kimselere boyun eymedik, şimdi ise utanıyorum

36
4
yanıtYanıtla
parsmobilWeb@haberler.com:

Kimi bedeli parayla oder kimi kanla oder bu ülkede adalet sadece parti ismi

39
1
yanıtYanıtla
alicanMobil-ANDROID:

Adalet bumu fakir ölecek zengin yaşayacak

37
1
yanıtYanıtla
TC Berk GÜLEKMobil-ANDROID:

Askerden kaçanlar bacımızsınız :)

36
1
yanıtYanıtla
memoli:

yasasın zengınlıkkkkk akp adeletı parayı veren dudugu calar

29
5
yanıtYanıtla
Halid:

Bir daha bunlara oy moy yok gitsin yazıklar olsun orduyu bu hale getirenlere

yanıt2
yanıt0
görkem yazıcı:

bedelli zenginleri kurtardı zengin çocuklarını kurtardı ben boşu boşunamı şırnakta 15 ay kaldım psikolojim bozuldu bana niye uğramadı bedelli

32
2
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title