Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ 550 Bin Doları Reddetti

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Dubaili markanın "Yüzümüz ol" teklifini reddetti.

Ortadoğu'nun Brad Pitt'i Kıvanç Tatlıtuğ'a, bölgede faaliyet gösteren markaların ilgisi sürekli artıyor. Oyuncu, geçen gün de bir reklam çekimi için cazip teklif aldı. Dubai'de Mohanned adıyla tanınan oyuncuya, ülkenin önemli ayakkabı üreticilerinden biri marka yüzü olma teklifini iletti. Billboard ve yazılı basın için fotoğraf çekimleri, TV reklamı çekimi ve bir basın toplantısını kapsayan 4 günlük anlaşma için Tatlıtuğ'a 550 bin dolar (1.1 milyon lira) önerildi.

"KONSANTRASYONUM BOZULUR"

Akşam'ın haberine göre; ünlü oyuncu bu teklifi nazik şekilde geri çevirdi. Sebep olarak da yeni dizisinin çekimlerini gösterdi. 'Kurt Seyt ve Shura' adlı dizisinin setinde bulunan Tatlıtuğ, set bütünlüğünün ve konsantrasyonunun bozulmasını öne sürdü.

GÜMÜŞ'LE PARLADI, KELEBEK'LE CİLALADI

Kıvanç Tatlıtuğ, başrolünü Songül Öden'le paylaştığı 'Gümüş' dizisiyle adını duyurdu. Ünlü oyuncu ardından da, 'Aşk-ı Memnu', 'Ezel', 'Kuzey-Güney' ve 'Kelebeğin Rüyası' gibi yapımlarla şöhretini iyice pekiştirdi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Brad Pitt Gümüş Dubai Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title