Haberler

'Kite Festıval'de Şampiyonlar Belli Oldu

Güncelleme:

Türkiye Yelken Federasyonu ve Playmaker Sports&Entertainment tarafından organize edilen spor, müzik, yaşam stili festivali 'İstanbul Kite Festival' sona erdi.

İstanbul BURC Beach'te gerçekleşen 'İstanbul Kite Festival'de 'kitefoil' kategorisinde erkeklerde Ejder Ginyol, kadınlarda ise Bilge Öztürk Türkiye şampiyonu oldu. Yarışın 'freestyle' kategorisinde ise; erkeklerde Serkan Erkek, kadınlarda da Çisil Özel şampiyonluklarını ilan etti.

Maximum Kart ana sponsorluğunda, Türkiye Yelken Federasyonu ve Playmaker Sports&Entertainment tarafından düzenlenen Türkiye'nin en büyük ulusal kiteboard organizasyonu 'İstanbul Kiteboard Festival'de şampiyonlar belli oldu. Birbirinden iddialı 120 sporcu şampiyonluk için yarıştığı 'İstanbul Kite Festival'de 'kitefoil' kategorisinde erkeklerde Ejder Ginyol, kadınlarda ise Bilge Öztürk birinci oldu. 'Freestyle' kategorisinde ise; erkeklerde Serkan Erkek, kadınlarda da Çisil Özel şampiyon unvanının sahibi oldu.

Maximum Kiteboard Turkish Open'e Taner Alperen Beyli, Aykurt, Ejder Ginyol, Armağan Ersolak, Başak Çakmak, Berna Öztürk, Bilge Öztürk, Enç Özen, Serkan Erkek, Kerem Balık, Çisil Özen, Arzu Taylan, Musa Uysal gibi şampiyon isimler katıldı.

2013 yılından beri Maximum Kart'ın desteği ile gerçekleşen Türkiye'nin en büyük kiteboard organizasyonu Maximum Kiteboard Turkish Open, her sene içeriğini daha da zenginleştirerek kiteboard sporuna duyulan ilginin artmasını sağlıyor.

Organizasyonun diğer sponsorları arasında, Arçelik, Arbella, Casio G-Shock, LTB Jeans, Magna Hotels, Power TV, Power FM, NTV Spor ve BÜMED yer alıyor.

Windsurf'ü andıran, ancak yelken yerine 'kite' adı verilen ve uçurtma ile paraşüt arası bir ekipmanla rüzgar kontrolüne dayalı bir board sporu olan 'Kiteboard', dünyada en popüler sporları arasında yer alıyor. Görselliği ve izleyicide bıraktığı heyecan da son yıllarda 'Kiteboard'un en çekici su sporu olmasını sağlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Maximum Kart Bilge Öztürk İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title