Haberler

Kitap Tutkunları Ödüllerine Kavuştu

12’nci Geleneksel Kitap Okuma Yarışması’nda dereceye girenler ödüllerine kavuştu.

12'nci Geleneksel Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye girenler ödüllerine kavuştu. 32 bin 260 kitabın okunduğu yarışmada 50 yarışmacı ödül aldı.

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri'nin bu yıl 12'ncisini düzenlediği Geleneksel Kitap Okuma Yarışması'nın kazanan isimleri ödüllerini aldı. Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen programa Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da katıldı. Bu yıl 12'ncisi düzenlenen Geleneksel Kitap Okuma Yarışması heyecan dolu anlara sahne oldu. 4 farklı yaş grubunun mücadele ettiği yarışmada 32 bin 260 adet kitap okundu. 50 yarışmacı ödül alırken, toplamda 39 bin 350 TL para ödülü dağıtıldı. İlk 3'e giren isimler ise ailesinden iki kişiyle birlikte 6 gün 5 gecelik Çanakkale gezisi kazandı.

"BİRÇOK ALANDA OLDUĞU GİBİ OKUMADA DA KADINLAR ÖNDE"

Kadınların okumaya daha önem verdiğini belirten Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "Gerçekten anlamlı bir iş. 10'uncu olandan 1'inci olana kadar arkadaşlarımız dereceye girenlere burada ödüllerini takdim etti. 4'üncü gruplarda yani yetişkinlerde dereceye giren sadece bir erkek var, gerisi kadın kardeşimiz. Kadınlar daha önde yarışma genelinde. Okumada da öndeler birçok alanda olduğu gibi. Erkeklere duyurulur. Anneler yavrularımıza şekil verecekler. Ülkemizin geleceğini şekillendiriyorlar ve gençlerimizi geleceğe hazırlıyorlar. Okumada da onlar öncüler. Tüm kadınlarımızı, kızlarımızı tebrik ediyorum kutluyorum. Tabi kadınlarımıza destek veren eşlerini de unutmamak lazım, onları da desteklerinden dolayı kutluyorum. Bizlerle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Bugüne kadar gerçekleştirilen yarışmalar içerisinde en yüksek katılımın yaşandığı yarışmada 7 kitaplık seçkiyi okuyan yarışmacılar, sınav sonucuna göre ödüle layık görüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilgi Evleri Zeytinburnu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title