Haberler

Kıtaları Kulaçlarla Birleştiren Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nın Tanıtım Toplantısı...

Kıtaları kulaçlarla birleştiren Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nın tanıtım toplantısı ve ödül töreni yapıldıKıtaları kulaçlarla birleştiren Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nın tanıtım toplantısı ve ödül töreni yapıldı2000'den fazla sporcu Asya'dan Avrupa'ya yüzecekDünyaca ünlü eski yüzücü Shelley Taylor-Simith Dünyaya bu etkinliği tanıtacağıma söz veriyorumDedelerimin yüzdüğü sularda da yüzmek istiyorumTMOK Başkan Yardımcısı Nihat Usta Hiçbir sorun ve güvenlik endişesi olmadan daha önce planlanan şekilde yarışları yapacağızYarışa 60 değişik ülkeden katılımcı var, 1243 Türk yüzücü 916 yabancı yüzücü olacakDoğan Grubu'na 4 ödül birdenMustafa AKIN, İstanbul-DHAİstanbul Boğazı'nda 28'incisi 24 Temmuz Pazar günü düzenlenecek Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nın tanıtım toplantısı ve ödül töreni yapıldı.

Kıtaları kulaçlarla birleştiren Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nın tanıtım toplantısı ve ödül töreni yapıldıKıtaları kulaçlarla birleştiren Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nın tanıtım toplantısı ve ödül töreni yapıldı

2000'den fazla sporcu Asya'dan Avrupa'ya yüzecek

Dünyaca ünlü eski yüzücü Shelley Taylor-Simith Dünyaya bu etkinliği tanıtacağıma söz veriyorum

Dedelerimin yüzdüğü sularda da yüzmek istiyorum

TMOK Başkan Yardımcısı Nihat Usta Hiçbir sorun ve güvenlik endişesi olmadan daha önce planlanan şekilde yarışları yapacağız

Yarışa 60 değişik ülkeden katılımcı var, 1243 Türk yüzücü 916 yabancı yüzücü olacak

Doğan Grubu'na 4 ödül birden

Mustafa AKIN, İstanbul-DHA

İstanbul Boğazı'nda 28'incisi 24 Temmuz Pazar günü düzenlenecek Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nın tanıtım toplantısı ve ödül töreni yapıldı.

Ataköy'deki Olimpiyatevi'nde düzenlenen buluşmaya, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Genel Sekreteri Neşe Gündoğan, TMOK Başkan Yardımcısı Nihat Usta, Samsung Electronics Türkiye Başkanı Dae Hyun Kim ile eski dünya yüzme maratonu şampiyonu Avustralyalı Shelley Taylor-Simith katıldı.

Kanlıca'dan başlayarak Kuruçeşme'de Cemil Topuzlu Parkı'nda bitecek yarışta 2000'den fazla sporcu Asya'dan Avrupa'ya yüzecek. Kulaç atarak kıtalararası geçişi yapacak olan isimler arasında Avustralyalı eski dünya şampiyonu yüzücü Shelley Taylor-Smith de olacak ve yarışın başından sonuna kadar yüzecek olan Taylor-Smith parkurun tamamını geçen ilk ünlü konuk olacak.

ASKER BİR AİLENİN ÇOCUĞU OLARAK GELİBOLU BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Dünyaca ünlü eski yüzücü Shelley Taylor-Simith, düzenlenen basın toplantısında Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı için İstanbul'a gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Avustralyalı eski kadın yüzücü, Bu daveti iki ayrı nedenden dolayı kabul ettim. Avustralya ile Türkiye'nin sahip olduğu ilişkiler ve açık suda yüzmeye duyduğum tutku. Kendimi evimde gibi hissediyorum. Buraya gelirken 'evet' demek zor olmadı. Bu etkinlik, barış içinde insanları bir araya gelmeye ve spor yapmaya yöneltecek. Yüzme benim kanımda var. Bir uzman ve şampiyon yüzücü olarak, burada spor elçisi gibi bulunuyorum. Avustralyalıların buraya gelmesi için çabalarımı sürdüreceğim. Tüm dünyaya bu etkinliği tanıtacağım şeklinde konuştu.

Soruları da yanıtlayan Taylor-Simith tüm Avustralyalılar gibi kendisi için de Gelibolu'nun çok önemli bir yer olduğunu belirterek; Aslında gelir gelmez sordum Gelibolu'ya gidebilir miyiz diye. Çok önemli bir yer benim için. Asker bir ailenin çocuğuyum. Babamın donanmada görev yapması, kardeşimin orduda görev yapmış olmasından dolayı Benim için özel bir yer Gelibolu. Çünkü insanlar özgürlük için savaştılar. Bugün neysek onun için savaştılar. Bu çok önemli. Ben de oraya gidip sakince kendi kendime düşüncelerimi toplamak, biraz etrafı izlemek orada bulunmanın nasıl bir şey olduğunu anlamak ve o sularda yüzmek istiyorum. O yüzden buraya geldim. Pek çok insan bu etkinliği duyuyor ve inanıyor, ki İnananlar sadece bizimle sınırlı değil, TMOK, Samsung, bu etkinliği düzenleyenler, katılanlar, bunca zaman bu etkinliği duyuranlar, benim gibi bu işin sözcüsü olmak isteyenler ve emin olun bunu daha bir çok yerde duyacaksınız çünkü bu bizim tutkumuzun bir parçası ifadelerini kullandı.

AİLE BOYU YÜZME TEMASINI 3 NESİL YÜZÜCÜLER KATILACAK

İstanbul'da 24 Temmuz Pazar günü yapılacak organizasyondan bir gün önce Kuruçeşme'de gösteri de yapılacak. Aile boyu yüzme temasıyla 3 nesil bir arada yüzecek. Taylor Simith'e ailenin önemine dikkat çekmek için 3 nesil yüzücü bir aile olan Özüak Ailesi ve Arısoy Ailesi eşlik edecek.

USTA EN BÜYÜK DESTEĞİMİZİ DEVLETİMİZDEN ALIYORUZ

TMOK Başkan Yardımcısı Usta, Kanlıca'dan başlayarak Kuruçeşme'de Cemil Topuzlu Parkı'nda bitecek yarışın güvenlik eksiğinin bulunmadığını vurgulayarak şunları kaydetti

Türkiye'nin hassas günlerinde güvenlik konusu herkesin merakı. İstanbul Valiliği başta olmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığıyla

çok yakın dayanışma içindeyiz. Hiçbir sorun olmadan daha önce planlanan şekilde yarışları yapacağız. En büyük desteğimizi de devletimizden alıyoruz. Yabancı sporcular gelir mi gelmez mi, diye soruluyor. 4 Ocak 2016'da açtığımız kayıtlara büyük ilgi oldu. Bin 243 Türk yüzücü 916 yabancı yüzücü olacak. 916 yabancı yüzücünün tamamı gelir mi, bilemiyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da gelemeyenler olacaktır. Tahminen bu sayının 100 olmasını bekliyoruz. Tahminim 800'e yakın yabancı bin 100'e yakın Türk yüzücü katılacaktır. 60 ülkeden de yabancı yüzücü gelecek.

Samsung Electronics Türkiye Başkanı Dae Hyun Kim Türkiye'nin bu olayların üstünden geleceğine ve güçlü çıkacağına inanıyorum. Bu yarış insanların birleşmesinde önemli bir rol oynayacaktır diyerek düşüncelerini kaydetti.

TMOK Genel Sekreteri Neşe Gündoğan ise 28. kez düzenlenecek yarışlardan dolayı büyük gurur duyduklarını dile getirerek bu yarışı kamuoyuna yaptıkları haberler ile duyuran, çektikleri görseller ile aktaran basın mensuplarına teşekkür etti.

12 ÖDÜLÜN 4'Ü DOĞAN GRUBU'NA

Toplantının ardından; 'Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı Basın Ödülleri' sahiplerine takdim edildi. Ödül almaya hak kazanan kurum ve kişiler şu şekilde

GÖRÜNTÜLÜ BASIN KATEGORİSİ

En İyi TV Haberi NTV- Melike Şahin

En İyi Özel Haber RöportajCanlı Yayın CNN Türk - Emre Tilev

Yarış Öncesi Destek Veren TV KanalYayın TGRT Haber - Hakan Dede

İnternet Basını Ödülü Hurriyet.com.tr - Tolga Yenigün

Yerel Sektörel Spor Basını (Haber) Ekspres Gazetesi - Ramazan Şanıvar

Yabancı Basın Ödülü Xinghua Çin Haber Ajansı - Doğanay Konalı

Jüri Özel Ödülü Doğan Haber Ajansı (Uğur Demirkırdı)

Samsung Özel Ödülü Hürriyet Gazetesi - Serkan Ocak

Haber Ajansı Ödülü İhlas Haber Ajansı (Mustafa Karagöl)

YAZILI BASIN KATEGORİSİ

En İyi Yazılı Haber Sabah Gazetesi - Erdoğan Yapık

En İyi Fotoğraf Anadolu Ajansı - Ahmet Bolat

Yarış Öncesi Destekleyen Yazılı HaberRöportaj Türkiye Gazetesi - Murad Tamer

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Shelley Taylor Samsung Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title