Haberler

Kitabını Al Gel, Birlikte Okuyalım"

Erdinç YILDIRIM/İSTANBUL,DHA Bağcılar Belediyesi Çocuk Meclisi tarafından düzenlenen, "Kitabını Al Gel, Birlikte Okuyalım" programının bu ayki konuğu Yazar Aziz Erdoğan oldu.

Erdinç YILDIRIM/İSTANBUL,DHA

Bağcılar Belediyesi Çocuk Meclisi tarafından düzenlenen, "Kitabını Al Gel, Birlikte Okuyalım" programının bu ayki konuğu Yazar Aziz Erdoğan oldu. Çınar Mahalle Konağı'nda düzenlenen etkinliğe Bağcılar Belediyesi Çocuk Meclisi Komisyon Başkanları, üyeler ile birçok okulun öğrencileri katıldı.

Sohbet ortamında geçen program sırasında öğrencilerle duygu, düşüncelerini paylaşan Aziz Erdoğan, onlara eğitim hayatında başarıya ulaşmanın yollarını anlattı. Çağımızın artık bilgi çağı olduğunun altını çizen Erdoğan, kitap okumanın önemine dikkat çekti.

Öğrencilerin kendilerini bilgi teknolojileri açısından da geliştirmesi gerektiğini belirten Erdoğan,"Teknolojinin nimetlerinden yeterince faydalanmalıyız. Günümüzde artık bilgiye ulaşmak zor değil. Şimdi bu bilgiyi alıp değerlendirme zamanıdır. Bunun yanı sıra bolca kitap okuyalım. Kitap okumak insanın tüm yaşamı boyunca çok önemli bir etkinliktir." Öğrencilerin yanlarında mutlaka bir alıntı defterleri bulundurması gerektiğini de belirten Erdoğan, kitap okurken bolca not almalarının kendilerine faydalı olacağını söyledi. Erdoğan, Peyami Safa, Reşat Nuri Güntekin, Necip Fazıl Kısakürek, Mehmet Akif Ersoy'un kitapları başta olmak üzere yine dünya klasiklerini okumaları tavsiyesinde bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar Belediyesi Aziz Erdoğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title